Android KitKat nærmer sig 10% markedsandel

0

Ifølge den seneste opgørelse fra Android, som viser udbredelsen af de forskellige Android-versioner, så nærmer KitKat sig endelig snart 10 procent af markedet.

Opgørelse af udbredelsen af Android-versioner
Opgørelse af udbredelsen af Android-versioner

Den seneste opgørelse over udbredelsen af Android-versioner viser, at Android 4.4 KitKat installeres på flere og flere enheder – næste måned kan den runde 10 procent.

Google vil øge kendskabet til Android

I opgørelsen, som er lavet i en 7 dages periode frem til 1. maj 2014, har 8,5 procent af de aktive Android-enheder nu Android 4.4. KitKat installeret. I marts måned var den kun på 2,5 procent af de aktive enheder, men det har hjulpet med forårets lanceringer, der har haft Android KitKat fra salgsæsken + flere af sidste års modeller har modtaget opdateringen.

Forårets tre hotteste Android-smartphones

Den gamle Android 2.3 Gingerbread er fortsat installeret på 16,2 procent, men ellers er det Android Jelly Bean versionerne, som nu er på størstedelen af alle aktive Android-enheder. Samlet set er Jelly Bean-versionerne på 60,8 procent.

Android Froyo og Honeycomb har tilsammen 1,1 procent af markedet og det er tydeligt, at Honeycomb generelt aldrig blev særlig udbredt – der er nu kun 0,1 procent aktive enheder, som fortsat har den installeret. Det var med den version, at Android ”smeltede” mobil- og tabletversioner sammen.

 – Android 5.0 Project Hera – ny multitasking

Mere til historien

Opgørelsen laves ud fra de enheder, som besøger Google Play Store i en 7 dages periode. Her registreres det hvilke Android-versioner de besøgende enheder har.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer