Tyvstart på lav dataroaming i Europa

2

EU har vedtaget at fjerne roaming-taksterne i december 2015, men et dansk teleselskab har tyvstartet i nogle interessante lande.

Lavere mobiltakster i Europa er et konkurrenceparameter der rør på sig.

Teleselskabet 3 giver allerede nu mulighed for at smartphonen kan benyttes som hjemme, når der rejses til seks udvalgte lande. Men flere selskaber er klar med tilbud til de rejsende mobilkunder.

Teleselskabet 1Dataplan tilbyder eksempelvis et data SIM-kort, der dækker over 40 lande i Europa, hvor man til en fast månedlig pris på 373,75 kroner får 1 GB data. Derudover tilbydes en række forskellige prisplaner for, hvordan der kan toppes op med yderligere data.

 – ”Kunderne kan surfe for en fast pris uden at være bekymret for at regningen eksploderer. Hos andre teleselskaber koster det op til 80 kr./MB at surfe i USA – derfor er der betydelige besparelser ved at bruge vores simkort,” siger Peter True som er administrerende direktør i 1Dataplan.

Blandt landene som er dækket er Tyrkiet, Bulgarien, USA og Italien.

Mere til historien

Den primære investor i 1Dataplan er Syddansk Teknologisk Innovation. Formålet er at gøre mobilt internet tilgængeligt til fast pris i hele verden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer