SquareWords – nyt dansk ordspil til mobilen

Et nyt dansk ordspil er klar til mobilen og kommer til Android, iOS og Windows Phone.

Screenshots fra applikationen SquareWords

Screenshots fra applikationen SquareWords

Et nyt dansk ordspil har set dagens lys. SquareWords er et taktisk ordspil for to personer, hvor spillerne skiftes til at vælge bogstaver, der skal placeres på hver sin spilleplade (disse er identiske).

 – Læs også: Wordbase: Julens nye ordspil er klar og dansk

Modstanderens spilleplade forbliver usynlig indtil efter spillets afslutning og spillets formål er at danne ord på spillepladen, mens man forsøger at hæmme modstanderens spil. Ord opbygges efter samme princip, der kendes fra krydsord – alle bogstaver kan indgå i et vandret og et lodret ord, men ord må ikke overlappe i samme retning.

De lange ord favoriseres når der beregnes point. Vinderen er den spiller, som har flest point når spillepladen er fyldt.

 – Apps er vigtigere end mobile websites

I første omgang kommer spillet på dansk og engelsk, men fremtidige udgivelser af spillet vil understøtte mindst tolv yderligere sprog.

Du kan downloade SquareWords gratis i Apples App Store, Google Play Store og Windows Phone Store. Bliver du bidt af spille, så kan du købe dig fri af reklamer.

Mere til historien

SquareWords applikationen tilbyder et udvalg af spilleplader og matcher automatisk jævnbyrdige modstandere. Foruden det så er der også en planlægningsfunktion, som beregner point automatisk samt en chatfunktion, et ratingsystem og en rangliste. Nye spillere kan ligeledes spille mod en robotspiller, mens der også kan vælges at konkurrere på en lille spilleplade.

Google har offentliggjort årets vindere i Google Play

Her er ”Best of 2023” for Google Play. Du kan se hvilke apps og spil, der løb med sejren på Android.

(mere…)
MinSundhed-app giver nu adgang til akuthjælp

Alle akuthjælpstilbud er nu samlet i appen MinSundhed. Få overblikket her.

(mere…)
Fartkontrol-apps: Hvilken er bedst?
(mere…)
Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
RejseBillet-app klar til danskerne

Den nye app RejseBillet kan i nogen grad være et digitalt rejsekort. Appen virker i hele Danmark.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram