Sony Xperia Z2 nærmer sig Europa

Danske mobilkøbere er ramt af forsinkelse på den nye topmodel Xperia Z2 fra Sony, men nu nærmer den sig Europa. Salgsstart i UK i maj måned.

Sony Xperia Z2 (Foto: Sony)

Sony Xperia Z2 (Foto: Sony)

Der er godt nyt til de britiske mobilkøbere, som netop nu venter på Sony Xperia Z2 og det forlyder, at den lander i handlen i Storbritannien den 1. maj. Det skriver Semcblog.com.

De der allerede har haft forudbestilt telefonen skulle være heldige, at modtage den i denne uge. Det oplyses blandt andet af forhandlerne Carphone Warehouse og Phone4U.

 – Xperia Z2 tåler mere vand end Galaxy S5

Sony har tidligere meddelt MereMobil.dk, at de ikke har kunne efterkomme efterspørgslen i alle lande og kanaler fra starten, derfor er Xperia Z2 forsinket i Danmark, hvor den ellers skulle have haft salgsstart i april.

– ”Det betyder desværre, at vi ikke får tilstrækkelig volumen til at lancere Xperia Z2 i Danmark før i maj, hvor produktet vil blive lanceret i alle kanaler,” lød det fra Morten Johansen, Sony Mobile Danmark, til MereMobil.dk i slutningen af marts måned.

 – WEB-TV: Sony Xperia Z2 – se Sonys nye supermobil

Det er endnu uvist præcis, hvornår Xperia Z2 vil blive tilgængelig i de danske butikker, men måske det er et praj om den er på vej, at den altså snart rammer markedet i Storbritannien.

Mere til historien

Der er også allerede rygter om, at Sony er på vej med en Xperia Z2 Compact. Disse er dog endnu ikke bekræftet af Sony.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.