Sony Xperia Z2 nærmer sig Europa

0

Danske mobilkøbere er ramt af forsinkelse på den nye topmodel Xperia Z2 fra Sony, men nu nærmer den sig Europa. Salgsstart i UK i maj måned.

Sony Xperia Z2 (Foto: Sony)
Sony Xperia Z2 (Foto: Sony)

Der er godt nyt til de britiske mobilkøbere, som netop nu venter på Sony Xperia Z2 og det forlyder, at den lander i handlen i Storbritannien den 1. maj. Det skriver Semcblog.com.

De der allerede har haft forudbestilt telefonen skulle være heldige, at modtage den i denne uge. Det oplyses blandt andet af forhandlerne Carphone Warehouse og Phone4U.

 – Xperia Z2 tåler mere vand end Galaxy S5

Sony har tidligere meddelt MereMobil.dk, at de ikke har kunne efterkomme efterspørgslen i alle lande og kanaler fra starten, derfor er Xperia Z2 forsinket i Danmark, hvor den ellers skulle have haft salgsstart i april.

– ”Det betyder desværre, at vi ikke får tilstrækkelig volumen til at lancere Xperia Z2 i Danmark før i maj, hvor produktet vil blive lanceret i alle kanaler,” lød det fra Morten Johansen, Sony Mobile Danmark, til MereMobil.dk i slutningen af marts måned.

 – WEB-TV: Sony Xperia Z2 – se Sonys nye supermobil

Det er endnu uvist præcis, hvornår Xperia Z2 vil blive tilgængelig i de danske butikker, men måske det er et praj om den er på vej, at den altså snart rammer markedet i Storbritannien.

Mere til historien

Der er også allerede rygter om, at Sony er på vej med en Xperia Z2 Compact. Disse er dog endnu ikke bekræftet af Sony.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer