Samsung offentliggør Galaxy Tab 4-serie

Flere detaljer har allerede været lækket om tablet-serien Galaxy Tab 4 fra Samsung, men nu er den officiel.

Samsung Galaxy Tab 4 10.1

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 (Foto: Samsung)

Samsung har ganske som ventet netop offentliggjort deres nye tablet-serie Galaxy Tab 4, der inkluderer tre nye tablets, som kommer med henholdsvis en 7 tommer, 8 tommer og 10.1 tommer skærm.

Salget af Android-tablets oversteg iPad i 2013

Samsung havde selv afsløret serien var på trapperne, da de efter Mobile World Congress oplyste, at det nye Gear Fit var kompatibelt med de kommende Galaxy Tab 4-enheder.

Og først i denne uge var det så Twitter-brugeren @Evleaks, der lækkede et billede af Galaxy Tab 4 10.1.

I forhold til den forgående serie, Galaxy Tab 3, er designet blevet tyndere, lettere og med mere firkantede hjørner.

WEB-TV: Samsung NotePro 12.2 – oplev den nye super-tablet

Alle tre modeller har en skærmopløsning på 1280 x 800 WXGA. Det skriver Androidguys.com.

Galaxy Tab 4 10.1 kommer med en 1.2 GHz quad-core processor, 1.5GB RAM, 16GB intern hukommelse, understøtter microSD-kort, 3 megapixels kamera, 1.3 megapixels frontkamera og Bluetooth 4.0.

 – TEST: Asus Tranformer Pad mod Galaxy Note 10.1 2014

Galaxy Tab 4 8.0 kommer med næsten samme specifikationer, som 10.1-modellen. Den største forskel er den fysiske størrelse.

Også Galaxy Tab 7.0 kommer med nærmest identiske specifikationer, men kommer desuden også i en version med 8GB intern hukommelse.

Det er endnu uvist, hvornår de nye tablets kommer til salg, samt hvad prisen vil blive. Dog er det oplyst, at de kommer senere i år i farverne sort og hvid.

Mere til historien

Samsung har flere forskellige tablet-serier, hvor deres Galaxy Note serier er til mere professionelt brug med stylus. Men de har også produceret tablets særligt designet til børn.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.