Samsung Galaxy Tab 3 Kids i handlen

 Samsung har netop sendt deres nyeste tablet, som henvender sig til børnene i handlen. Se prisen her.

Samsung Galaxy Tab 3 Kids

Samsung Galaxy Tab 3 Kids

Samsung har produceret en tablet, Galaxy Tab 3 Kids, som henvender sig til ”Familien Danmark”, så har du børn i husstanden vil denne klart vække begejstring.

Med denne særlige ”børne-tablet” får du en 7 tommer Android-tablet, som har en 1.2 GHz dual-core processor, Android 4.1, WiFi a/b/g/n (2.4/5GHz), Bluetooth 3.0, 1GB RAM, 8 GB intern hukommelse (understøtter microSD-kort på op til 32GB), samt et batteri på 4.000 mAh.

Galaxy Tab 3 Kids har også en medfølgende pen (C Pen), der gør man kan tegne direkte på skærmen. Dette kan være med til at træne finmotorikken, samt styrke børnenes indlæring.

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Der hvor Galaxy Tab 3 Kids for alvor adskiller sig fra andre tablets er, at den kan bruges med en helt almindelig Android-brugerflade eller det særlige Kids Mode. I Kids Mode bestemmer du selv, hvad der er adgang til – ligesom du også kan indstille om børnene kun må sidde med den 1 time, hvorefter den sluttes automatisk.

Samsung Galaxy Tab 3 Kids

Samsung Galaxy Tab 3 Kids

Fra salgsæsken af vil der være flere præ-installerede applikationer og pædagogiske spil, men der er selvfølgelig også mulighed for at downloade flere applikationer fra Google Play Store.

Galaxy Tab 3 Kids lander netop i handlen i tide til julehandlen og lander i butikkerne landet over i løbet af uge 50. Galaxy Tab 3 Kids vil få en vejledende udsalgspris på 1.799 kroner.


Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.