Samsung Galaxy Tab 3 Kids i handlen

1

 Samsung har netop sendt deres nyeste tablet, som henvender sig til børnene i handlen. Se prisen her.

Samsung Galaxy Tab 3 Kids
Samsung Galaxy Tab 3 Kids

Samsung har produceret en tablet, Galaxy Tab 3 Kids, som henvender sig til ”Familien Danmark”, så har du børn i husstanden vil denne klart vække begejstring.

Med denne særlige ”børne-tablet” får du en 7 tommer Android-tablet, som har en 1.2 GHz dual-core processor, Android 4.1, WiFi a/b/g/n (2.4/5GHz), Bluetooth 3.0, 1GB RAM, 8 GB intern hukommelse (understøtter microSD-kort på op til 32GB), samt et batteri på 4.000 mAh.

Galaxy Tab 3 Kids har også en medfølgende pen (C Pen), der gør man kan tegne direkte på skærmen. Dette kan være med til at træne finmotorikken, samt styrke børnenes indlæring.

Der hvor Galaxy Tab 3 Kids for alvor adskiller sig fra andre tablets er, at den kan bruges med en helt almindelig Android-brugerflade eller det særlige Kids Mode. I Kids Mode bestemmer du selv, hvad der er adgang til – ligesom du også kan indstille om børnene kun må sidde med den 1 time, hvorefter den sluttes automatisk.

Samsung Galaxy Tab 3 Kids
Samsung Galaxy Tab 3 Kids

Fra salgsæsken af vil der være flere præ-installerede applikationer og pædagogiske spil, men der er selvfølgelig også mulighed for at downloade flere applikationer fra Google Play Store.

Galaxy Tab 3 Kids lander netop i handlen i tide til julehandlen og lander i butikkerne landet over i løbet af uge 50. Galaxy Tab 3 Kids vil få en vejledende udsalgspris på 1.799 kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer