LG G3: Nye lækkede billeder og lancering i maj

0

RYGTE: Den ventede efterfølger til LG G2 kan måske allerede lande i handlen i maj måned. Se nye lækkede billeder her.

Lækket billede fra @Evleaks af Rear Key på LG G3
Lækket billede fra @Evleaks af Rear Key på LG G3

Der har allerede været flere rygter ude omkring den forventede efterfølger til LG G2, LG G3. Tidligere har der også været både nævnt juni og maj måned som lanceringen og nu spøger rygterne endnu engang. Ifølge dem vil vi allerede i maj se mobilen offentliggjort, og de første lande vil have salgsstart. Det skriver TechnologyTell.com.

LG G2 Mini er klar til danskerne

De seneste rygter omkring specifikationerne er, at den ventes at komme med en 5,5 tommer skærm med en opløsning på 2560 x 1440 pixels, 2.3 GHz Snapdragon 805 chipset, 3 GB RAM, 32 GB intern hukommelse, 13 megapixels kamera med billedestabilisering, 2 megapixels frontkamera og Android 4.4 KitKat.

LG G3 ventes ligeledes, at komme med LGs Rear Key, der gør det muligt at betjene volumen og power på bagsiden. @Evleaks har lækket billeder allerede. Det skriver Pocketnow.com.

TEST: LG G2 – LG har slået en seks’er (minitest)

LG har ikke hverken be- eller afkræftet disse rygter, men MereMobil.dk følger op på disse og holder øje med, om vi allerede i maj får det nye flagskib fra LG i handlen.

Mere til historien

LG har for alvor fået vind i sejlene igen efter, at de både har produceret Nexus 4 og Nexus 5, samt deres helt egen LG Optimus G, LG G2 og LG G Flex.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer