LG G3: Lækkede screenshots viser UI-ændringer

Lækkede billeder fra efterfølgeren LG G3, til den meget anmelderroste topmodel fra 2013, LG G2, ser ud til at have fået ændringer i brugerfladen.

LG G3 screenshot af UI (Kilde: Pocketnow)

LG G3 screenshot af UI (Kilde: Pocketnow)

En af de næste topmodeller, som ventes at blive afsløret er efterfølgeren til LG G2. Siden LG G2 blev offentliggjort ved en stor event i New York sidste år i august måned, så har forventningerne været store til efterfølgeren.

 – LG G3 vil være støv- og vandtæt

Og juni måned har flere gange været nævnt, som en mulighed for offentliggørelsen af LG G3, der ventes at blive navnet på den kommende topmodel.

Inden der er noget officielt fra LG omkring telefonen, så er der lækketscreenshots, der viser ændringer i brugerfladen.

 – LG G3 – specifikationerne er lækket

De nye screenshots sætter endnu mere gang i spekulationerne om en bedre opløsning på telefonens skærm. Det skriver Pocketnow.com.

LG G3 kommer med Android 4.4 KitKat, men det der indtil videre har fået mest opmærksomhed, er ændringerne i deres egen brugerflade.

Mere til historien

LG G2 har været en kæmpe succes og vi anmeldte den også til topkarakter, da den ramte mobilmarkedet. Du kan læse testen af LG G2 her.

Læs også:

– LG ventes rekordsalg i andet kvartal

Tags: ,

Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.