LG G3 – specifikationerne er lækket

0

Den meget anmelderroste LG G2 forventes at få en efterfølger, som lyder navnet LG G3 – og allerede nu er specifikationerne på den ventede kommende topmodel fra LG lækket.

LG G2
LG G2 (Foto: LG)

Den kommende CES-messe, som løber af staben i januar måned i Las Vegas, giver nu grobund for en masse spekulationer og rygter omkring kommende produkter. Senest er det altså den forventede efterfølger til den anmelderroste LG G2, som står for skud.

 – LG G2 – LG har slået en seks’er

Ifølge ZDNet Korea, som skriver de har oplysningerne fra pålidelige kilder, så kommer efterfølgeren ikke overraskende til at hedde LG G3. Skærmen skulle blive af typen Quad HD display og med opløsningen 1440 x 2560 pixels.

Der er indtil videre ikke nogen oplysninger omkring størrelsen. Det skriver Phonearena.com

– LG G2 opdateres til Android KitKat i 2014

Telefonen skulle ligeledes være udstyret med et 16 megapixels kamera, og under motorhjelmen er en 64-bit octa core ARM processor.

LG har hverken be- eller afkræftet disse rygter, men skal man tro rygterne forventes telefonen i handlen i løbet af sommeren 2014.

Mere til historien

Der har også været rygter om, at LG ville komme med en mini-version af G2-telefonen. Disse rygter er har LG heller ikke be- eller afkræftet. Men skulle begge rygter holde stik, så er der ingen tvivl om 2014 bliver et spændende år for LG.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer