iPad Air og iPad Mini med Retina får Touch ID

0

RYGTE: Skal man tro rygterne og spekulationerne, så er Apple i gang med at forberede Touch ID fingeraftrykslæseren på kommende iPad Air modeller og iPad Mini med Retina, der ventes på markedet senere i år.

iPad Mini med Retina (Foto: Apple)
iPad Mini med Retina (Foto: Apple)

Apple er ifølge analytiker Ming-Chi Kuo i gang med forberede Touch ID fingeraftrykslæseren på de versioner af iPad Air og iPad Mini med Retina, som vil blive frigivet i løbet af i år. Det skriver Macrumors.com.

TEST: iPad Air – den ultimative tablet

Det ventes den opgraderede version af iPad Air vil blive lanceret tidligere i 2014 end tilfældet var med iPad Air i 2013, hvor den blev præsenteret i slut oktober og først kom til salg i november måned.

 – Produktionen af iPad 2 stopper snart

De største ændringer der ventes at komme på iPad Air er, at den får A8 processor, Touch ID Sensor og et 8 megapixels kamera.

Macrumors.com mener også, at en ny version af iPad Mini med Retina skærm vil komme med en A8 processor og Touch ID sensor.

Der er også fortsat spekulationer om en større iPad med en skærm på 12.9 tommer. Apple selv har dog ikke kommenteret på nogle af disse rygter og spekulationer.

Mere til historien

Der er ingen tvivl om, at Apple fortsat har det bedste tablet-produkt, men konkurrenterne kommer også med mere og mere interessante produkter og Android tager markedsandele fra Apple.

Nogle af de mere interessante konkurrenter til iPad netop nu er Samsung Galaxy Note Pro 12.2 og Nokia Lumia 2520.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer