Produktionen af iPad 2 stopper snart

0

Da Apple kom med iPad Air røg iPad 2 underligt nok ikke ud af sortiment, men nu stopper produktionen snart, forlyder det.

Apple iPad 2
Apple iPad 2 (Foto: Apple)

Apple sendte iPad 2 på markedet i 2011, og du kan fortsat købe den populære tablet i butikkerne, hvilket i sig selv er noget af en præstation så lang tid efter lanceringen. Der sker trods alt rigtigt meget med teknologien, og ofte er produkter forældet på bare et enkelt år.

Siden lanceringen af iPad 2 er der kommet tre versioner, men altså de to mellem iPad 2 og iPad Air, som er udgået. Men nu skulle tiden altså være kommet til et produktionsstop af iPad 2, skriver Pocketnow.com.

Kilder tæt på Apple fortæller,at grunden til iPad 2 udgår af produktionen er, at kunderne oftere køber de nyere enheder iPad Mini, iPad med Retina Display og iPad Air. Det skriver Appleinsider.com.

Særligt iPad Mini med Retina skærm er en konkurrent til iPad 2. Prisen på enhederne er ens på det amerikanske marked.

Mere til historien

iPad 2 er anden generation af Apples populære tablet-serie. Den blev afsløret første gang den 2. marts 2011 og kom på det danske marked den 25. marts 2011. Den findes i modeller med henholdsvis 16, 32 og 64 GB intern hukommelse, samt med WiFi eller WiFi og mobilt bredbånd. Da Apple kom med Den nye iPad (iPad 3) blev iPad 2 dog kun tilgængelig i 16 GB udgaven.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer