Huawei Ascend P7 lækket igen i Kina

Ascend P7 ventes, at være det næste flagskib fra Huawei og endnu engang er der lækket oplysninger om enheden – denne gang billeder.

Huawei Ascend P7, det forventede kommende flagskib, har endnu engang gjort sig til foran kameraerne, denne gang hos den kinesiske certificeringsmyndighed Tenaa. Tenaa er Kinas modstykke til det amerikanske FCC. Det skriver GSMArena.com.

 – Huawei holder event i maj – Ascend P7?

Normalt er lækkede billeder fra Tenaa de første endelige billeder af enhederne.

Sådan ser Huawei Ascend P7 ud

De fulde tekniske specifikationer er endnu ikke frigivet, men det ventes at være en 5 tommer 1080p skærm, 1.6GHz HiSilicon quad-core processor, 2GB RAM, 16GB intern hukommelse, mulighed for udvidelse af hukommelse med microSD-kort, 13/8 megapixels kombineret kamera og en opdateret version af Emotion UI.

Huawei Ascend P7 ventes, at blive offentliggjort ved en event i Paris den 7. Maj.

Mere til historien

Huawei præsenterede deres bud på et wearable device under Mobile World Congress, da de offentliggjorde Huawei TalkBand B1.

Læs også:

Huawei Ascend P7 udeblev på MWC


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.