Anti-sociale applikationer – det næste store hit

0

De sociale netværk har hærget igennem længere tid, men nu kommer modtrækket, som hjælper dig til at undgå at møde folk i bybilledet.

Screenshot fra applikationen Split
Screenshot fra applikationen Split

Facebook, Instagram, Twitter og hvad de sociale netværk ellers hedder fylder i hverdagen – og mange har ”venner”,som de ikke kunne drømme om at hilse på, hvis de møder dem i den virkelige verden.

Det er der råd for med de ”anti-sociale” applikationer, som eksempelvis Cloak og Split. Disse skal nemlig hjælpe dig med at undgå dem, som du ikke ønsker at møde på gaden. Det skriver Dr.dk.

Applikationerne sælger sig selv på, at man nu kan undgå ekskærester, kolleger og ham den irriterende du gik i skole med. Begge applikationer bruger data fra dine sociale netværk for, at se hvor dine venner er rent fysisk så de kan advare dig, hvis nogen du ikke ønsker at møde er lige i nærheden. Split applikationen tilbyder dig endda en flugtrute, så du kan slippe hurtigt og sikkert væk.

 – Google-chef: Vi skulle have satset på sociale netværk

Cloak er den af applikationerne, der er løbet med flest overskrifter, men for danskere vil Split give mere mening at bruge. Cloak finder nemlig kun dine venner via Instagram og Foursquare, mens Split både bruger dem, samt Twitter og Facebook.

Applikationerne bruger lokationsdata for at finde ud af, hvor dine venner tjekker ind henne, uploader billeder fra eller laver en statusopdatering fra. Det er alt sammen data, som brugerne af de sociale netværk afgiver frivilligt.

Der er dog en ulempe ved applikationerne, da de begge kører i baggrunden på din telefon og konstant bruger din GPS, hvilket sluger batteri.

Begge applikationer er gratis og indtil videre kun tilgængelige til iPhone. Du kan downloade både Cloak og Split i Apples App Store.

Mere til historien

Ved ikke at have andre venner på de sociale netværk end personer, som du vil hilse på, hvis du møder dem på gaden undgår du helt problemet uden hjælp fra anti-sociale applikationer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer