Google-chef: Vi skulle have satset på sociale netværk

1

WEB-TV: Googles bestyrelsesmand Eric Schmidt har set tilbage, og kommet med et par forudsigelser for, hvad vi kan forvente i 2014.

Googles bestyrelsesformand Eric Schmidt
Googles bestyrelsesformand Eric Schmidt

Selv en mangemillionær kan have ønsker og drømme til det nye år. I et interview med Bloomberg omkring forudsigelserne for hvad, der kan forventes af nye ting i 2014, kiggede Googles bestyrelsesmand Eric Schmidt også tilbage, og reflekterede på et par ”fejl”. Det skriver Engadget.com.

– ”I min tid hos Google var den største fejl jeg lavede, ikke at deltage i opstarten af de sociale netværk. Men det er ikke en fejl, som vi vil lave igen. Til vores forsvar, så arbejder vi på mange andre ting, men vi skulle have været mere med på de sociale netværk. Dog tager jeg det fulde ansvar,” fortæller Eric Schmidt i interviewet med Bloomberg.

– Året der gik 2013 – mobilåret i video-highlights

Eric Schmidt forventer også, at eksplosionen i brug af mobilen vil fortsætte.

Mere til historien

Google har deres eget sociale netværk, som lyder navnet Google+. Det er dog aldrig helt blevet den store konkurrent til Facebook, som de formentlig selv havde håbet. Mange af brugerne på Google+ er ikke aktive, da de måske primært har oprettet en profil pga. de har Android-telefon eller en YouTube-konto, som de ønsker at bruge til at kommentere med.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer