Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: I slutningen af marts vil HTC offentliggøre efterfølgeren til HTC One, men denne uge bød på en lang lækket video. Få overblikket over den seneste uge her.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

HTC holder en stor event tirsdag den 25. marts, hvor det ventes de allerede vil præsentere deres kommende topmodel – efterfølgeren til HTC One. En begivenhed der dækkes af MereMobil.dk, men også noget der trak overskrifter da en video lækkede.

Mobile World Congress foregik i den sidste uge af februar, hvor vi blev præsenteret for flere af de kommende smartphones, der lander på markedet i løbet af de kommende måneder. Men allerede nu kan du se hvilke mobiler, som lander i butikkerne i denne måned.

 – Disse nye mobiler kommer i handlen i marts

Husk du også kan lytte til vores nyeste podcast-udsendelse, hvor fotograf Nicolai Brix giver dig gode råd til, hvordan du bliver en bedre mobilfotograf.

 – PODCAST: Sådan bliver du en bedre mobilfotograf

Det blev også ugen hvor Nokia Lumia 2520 begyndte at sælge de første steder i Danmark. Se vores web-TV indslag med første kig på Lumia 2520.

Hitlisten uge 10 2014

10. Mobile surfere får hurtigere 4G-hastigheder

02. Disse nye mobiler kommer i handlen i marts

03. Nokia: Derfor satser vi på Android

04. Nokia Lumia 2520 sælges endelig i Danmark

05.. Android 4.4 KitKat-opdatering på vej til Galaxy S4

06. HTC M8 – OnePlus lækket på lang video

07. Xperia Z2 tåler mere vand end Galaxy S5

08. Android er kongen – men Windows Phone vækster

09. WEB-TV: Analytiker: Nokia X er ikke panik

10. iPhone fortsat den mest solgte smartphone

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer