iPhone fortsat den mest solgte smartphone

Kigger man på hitlisten over de bedst sælgende smartphones hos Telia og 3, så var der i februar tale om giganternes kamp.

Når teleselskaberne offentliggør salgshitlisterne, så er det sjældent topmodellerne, som dominerer listen.

Der er dog ingen tvivl om, at det lige nu er Apples iPhone, der er den mest solgte smartphone herhjemme. Hos både Telia og 3 indtager iPhone 5S og iPhone 4S henholdsvis første- og andenpladsen. Det viser tal som MereMobil.dk har fået indsigt i.

– ”Danskerne har, ikke overraskende, fortsat en høj præference for iPhones, hvilket er en stor udfordring for Android-producenter lige nu,” fortæller 3’s indkøbschef Rasmus Wellendorph til MereMobil.dk.

 – Telia: iPhone sælger fortsat bedst

Selvom Apple sidder på de øverste pladser, så er det Sony, som har flest pladser hos Telia, mens det hos 3 er Samsung der er noteret flest gange på top 10-listen.

Sony springer højt denne måned

En af højdespringerne denne måned er Sony Xperia Z1 Compact, der er på tredjepladsen hos 3, mens den hos Telia er den femte mest solgte smartphone.

– “Sony, har med deres Sony Z1 Compact, haft den bedste lancering hos 3 i lang tid, og mobilen er kommet ind på en velfortjent tredje plads, som Samsung har siddet på i lang tid.
Sony Z1 Compact tiltaler mange af vores kunder, da den ligger i front på specifikationer, og har en lommevenlig størrelse,” fortæller Rasmus Wellendorph.

 – TEST: Sony Xperia Z1 Compact – fremragende kraftværk

Hos Telia er hverken HTC One eller LG G2, at finde på denne måneds top 10, hvilket ifølge Christoph Nørgaard, privatkundedirektør i Telias mobilforretning, er bemærkelsesværdigt. HTC One var den sjette mest solgte telefon i Telia i januar, mens LG G2 indtog niende pladsen. Ikke meget anderledes ser det ud hos 3, hvor den prisvindende HTC One heller ikke er at finde på top 10 – og LG G2 indtager tiende pladsen.

Hos 3 er der flere midrange-modeller på top 10-listen, mens det hos Telia denne måned er topmodellerne som dominerer.

Mere til historien

Teleselskaberne offentliggør ikke salgstallene for de enkelte modeller, da disse tal hemmeligholdes i branchen. TDC har ikke ønsket at dele salgstal til denne artikel. Telenor har ikke vendt tilbage før deadline.

Det nye Telia: Kunderne skal betjene sig selv

I det nye Telia, der kommer til at hedde Norlys, er kunderne mere på egen hånd.

(mere…)
Norlys’ køb af Telia er en realitet

Telia Danmark er en del af Norlys. Købet af teleforretningen er nu en realitet.

(mere…)
Grønt lys: Norlys opsluger Telia

Onsdag kom den længe ventede meddelelse om, at Norlys’ opkøb af Telias danske forretning er godkendt.

(mere…)
Google rundede milepæl med Pixel-telefonerne i 2023

Salget af Google Pixel-telefonerne går godt, men der er fortsat langt op til konkurrenterne.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram