Netflix vil bruge milliard-beløb på tv-indhold

Netflix planlægger at bruge 32 milliarder kroner på TV-indhold i fremtiden.

Hvis du ikke har set serien House of Cards, så har du sikkert hørt om den. Interessen for Netflix egenproducerede tv-serie har været enorm.

 - Netflix: 44 millioner abonnenter 2013/2014

Da seriens anden sæson havde præmiere på Netflix, den 14. februar så 2 procent af alle Netflix-abonnenter i USA alle 13 afsnit på kun 3 dage, ifølge en undersøgelse fra Procera Networks. Og 5-15 procent af Netflix-abonnenter i verden så mindst ét afsnit af serien i premiere weekenden.

- Podcast: Mit gamle TV er presset af Netflix-tjenester

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

 

Fremtiden kommer også til at byde på endnu mere underholdning på streamingtjenesten. Netflix planlægger at bruge mere end 32 milliarder kroner på TV-indhold og filmrettigheder de næste tre år.

Mere til historien

Netflix har også indgået en aftale med internetudbyderen Comcast, der betyder kunderne snart kan se film og tv-serier fra Netflix i bedre kvalitet. Netflix skal betale Comcast Corp. For direkte streaming.

Læs også:

- TIPS: Netflix kan få hvide undertekster på Apple TV

Billigere Netflix-abonnement med reklamer på vej

Du kan snart få et billigere Netflix-abonnement end de eksisterende, hvis du kan leve med, at der kommer reklamer.

(mere…)
HBO Max vækster - mens Netflix mister kunder

Netflix mister kunder mens konkurrenten HBO Max oplever kundetilgang.

(mere…)
Netflix vil gøre op med konto-deling

Netflix har over 200 millioner betalende brugere, men rigtigt mange af disse deler login-oplysningerne med andre. Netflix vil nu gøre op med konto-deling.

(mere…)
Netflix mister abonnenter for første gang i over 10 år

For første gang siden 2011 har Netflix oplevet en tilbagegang i abonnenter. Netflix forventer at miste flere abonnenter.

(mere…)
En tredjedel af alle Netflix-konti bruges af flere

En ny undersøgelse viser, at ”kun” er 64 procent af Netflix-brugerne betaler det fulde beløb for tjenesten. 33 procent af abonnementerne bruges i flere hjem.

(mere…)
Netflix klar med 3 nye mobilspil

Netflix har netop tilføjet nye mobilspil til deres spilsortiment. Læs om de nye spil her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram