Netflix vil bruge milliard-beløb på tv-indhold

Netflix planlægger at bruge 32 milliarder kroner på TV-indhold i fremtiden.

Hvis du ikke har set serien House of Cards, så har du sikkert hørt om den. Interessen for Netflix egenproducerede tv-serie har været enorm.

 - Netflix: 44 millioner abonnenter 2013/2014

Da seriens anden sæson havde præmiere på Netflix, den 14. februar så 2 procent af alle Netflix-abonnenter i USA alle 13 afsnit på kun 3 dage, ifølge en undersøgelse fra Procera Networks. Og 5-15 procent af Netflix-abonnenter i verden så mindst ét afsnit af serien i premiere weekenden.

- Podcast: Mit gamle TV er presset af Netflix-tjenester

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

 

Fremtiden kommer også til at byde på endnu mere underholdning på streamingtjenesten. Netflix planlægger at bruge mere end 32 milliarder kroner på TV-indhold og filmrettigheder de næste tre år.

Mere til historien

Netflix har også indgået en aftale med internetudbyderen Comcast, der betyder kunderne snart kan se film og tv-serier fra Netflix i bedre kvalitet. Netflix skal betale Comcast Corp. For direkte streaming.

Læs også:

- TIPS: Netflix kan få hvide undertekster på Apple TV

Netflix klar med 40 nye spil i 2023

Netflix har oplyst, at de vil tilføje 40 nye spil på deres spilplatform i år. 16 spil er i produktion ”in-house”.

(mere…)
Netflix lader dig tilpasse underteksterne

KORT NYT: I dag kan du ændre underteksterne på web-versionen af Netflix, men ikke direkte på TV’et. Den funktion er klar nu.

(mere…)
Netflix sænker prisen på mere end 100 markeder

KORT NYT: Oftest læser man om prisstigninger. Men Netflix har netop oplyst, at de sænker prisen på mere end 100 internationale markeder.

(mere…)
Stramning af Netflix-kontodeling er klar i Europa 

Portugal og Spanien er de første lande i Europa, hvor det nu koster ekstra at dele login til Netflix. Resten af Europa følger i nær fremtid. 

(mere…)
Canadiere opsiger Netflix-abonnementer efter nye regler for konto-deling

De nye konto-delings-regler, som Netflix har indført, har fået canadiere til at opsige deres abonnementer.

(mere…)
Netflix i kovending efter kritik

Deler du din kode til Netflix med venner og familie risikerer du blokering, sagde Netflix. Nu ændres planerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram