Flappy Bird – spillet hvor du er dømt til at tabe

Mobilspillet Flappy Bird er downloadet mere end 50 millioner gange og er en gedigen succes. Udvikleren overvejer også en efterfølger.

Screenshots fra mobilspillet Flappy Bird

Screenshots fra mobilspillet Flappy Bird

Spillet Flappy Bird ligger i øjeblikket ganske godt placeret på top 10-listerne på både Android og iOS-platformen. Og der er ingen tvivl, det er et af de absolut mest irriterende og uimodståelige spil i verden.

Har du spillet spillet, så forbander du sikkert, som alle andre, dine langsomme fingre. Spillet er så vanedannende, da det ikke kan passe, at man ikke kan komme forbi forhindringerne – så du trykker ”Start” igen og igen. Og hvis du finder en rytme, så kommer der en reklame pop-op og tager fokus fra spillet.. Arghhh..

 – Dansk udvikler er klar med nyt mobilspil

Kender du ikke Flappy Bird, så kan vi hurtigt beskrive det. Det er et spil, som ser legende let ud og er stærkt vanedannende. Spillet er dog ikke så let, som det ser ud til. Spilleren skal føre en fugl gennem grønne rør ved at klikke på skærmen, og få den til at baske med vingerne.

Flappy Bird er udviklet af den vietnamesiske udvikler Nguyen Ha Dong, som ikke har brugt tid på noget markedsføring. Det er i stedet sket via mund til mund.

 – “Grunden til, at Flappy Bird er blevet så populær er, at det er anderledes end andre mobilspil i dag, og så er det et godt spil at konkurrere mod hinanden i,” lyder det fra Nguyen i et interview med The Verge.

Så er dine venner afhængige, er der også en risiko for du bliver det. Du kan konkurrere mod vennerne via Apples Game Center og Google Play Games – ligesom du også kan dele dine highscores m.m. på Facebook og Twitter. Selvom du højst overlever i 30 sekunder, så har man tanken, at der er altid lige tid til en runde mere. Du kan nå et spil mens du venter på bussen, i frikvateret, pausen og evt. mens du står i kø i supermarkedet.

 – Rovio klar med Angry Birds Go!

Et spil a la Flappy Bird er dog oftest ikke noget, som er en vedvarende succes. Det er oftest blot en dille i en periode.

Nguyen fortæller også, at han ikke har nogen planer om at ændre eller opdatere spillet.

 -“Flappy Bird har nået et stadie, hvor noget tilføjet til spillet hurtigt kan ødelægge det, så jeg vil gerne lade det være, som det er. Jeg tænker på en efterfølger, men ikke sikker på tidsplanen,” siger han.

Nguyen arbejder også på nogle andre spil, mens han nyder successen Flappy Bird har opnået. Der er ingen af hans tidligere spil, som har oplevet samme popularitet.

 – Family Guy på vej som mobilspil

Du kan downloade Flappy Bird gratis i Apples App Store og Google Play Store..

 

Mere til historien

Flappy Bird har vist sig at være en kæmpe succes for Nguyen Ha Dong, som hver dag har en indtjening på omkring 50.000 dollars, hvilket svarer til omkring 275.000 danske kroner, på in-app køb. Applikationen er downloadet mere end 50 millioner gange og har alene i Apples App Store mere end 47,000 anmeldelser, hvilket svarer til hvad applikationer som Evernote og Gmail har.

MereMobil.dk erfarer også, at mange danskere er ramt af “Flappy Bird”-bølgen.

 – “Har efter blot 10 minutters spil været nødt til at slette Flappy Bird fra min telefon igen…det er bedst…for alle!” er blot en af de udtalelser nogle “tidligere” Flappy Bird spillere kommer med.

Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
DR opdeler Ramasjang i 3 selvstændige apps

Den populære Ramasjang-app fra DR deles nu op i tre selvstændige apps.

(mere…)
Igen relevant: Tjek el-priserne på telefonen

TIP: Se dagspriserne på el. Der er penge at spare, hvis du kan planlægge dit brug af strøm.

(mere…)
Fortnite kommer tilbage på iPhone – men det bliver dyrt

Sideloading af apps på iPhone og iPad bliver dyrt – en millionomkostning for udgiverne.

(mere…)
Apple tillader i nær fremtid apps uden om App Store

Det bliver måske snart muligt, at downloade apps på iPhone fra en anden appbutik end App Store, forlyder det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram