Facebook vil mindes de døde på video

Facebook har længe tilladt afdødes profiler at blive konverteret til mindesider, men nu går de skridtet videre med forevigende videoer over den afdødes liv.

Tidligere på året, i forbindelse med Facebooks 10 års jubilæum, producerede selskabet en personlig video, til alle brugere på det sociale medie. Videoen gav brugerne et tilbageblik på deres Facebook-liv i billeder.

Facebook - A Look Back

Facebook – A Look Back

Denne funktion bringer selskabet nu videre til afdødes profiler, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

– Facebook ser tilbage – på dit liv

Således kan de efterladte nu anmode Facebook, om at lave en video der viser den afdødes liv, ud fra det indhold de har liggende på deres profil.

Facebook oplyser desuden, at afdødes profiler ikke længere kun vil være begrænset til venner af den afdøde, men vil fortsætte med at fremstå som den afdøde havde profilen, mens personen endnu var i live.

Dette betyder at man som Facebook bruger ikke længere kun skal tage stilling til, hvad man ønsker omverdenen ser mens man er i live, men også når man har forladt denne jord.

Mere til historien

Baggrunden for ændringerne til afdødes profiler, er taget ud fra de mange henvendelser Facebook har fået fra de efterladt venner og familier.


Avatar

Om Jacob Smidt

Jacob er mobilfreak med en forkærlighed til Android. Han har tidligere været en fast del af den daglige nyhedsdækning, men bruger nu sin fritid på at skrive om seneste nyt. Ud over bred viden om Android og Google, har han også en stor forståelse for IT og elsker at lege med nye gadgets.