Dagen før dagen – Mobile World Congress 2014

0

OVERBLIK: Verdens største mobilkonference starter officielt i morgen, men de første pressemøder er afholdt i dag. Vi giver et overblik.

Mobile World Congress, MWC
Mobile World Congress (Foto: MereMobil.dk)

Mobile World Congress er så småt skudt i gang, med nogle pressemøder før tid. Både Huawei, LG og Microsoft har haft samlet pressen.

Mobile World Congress 2014 – sådan følger du med

Samsung havde også valgt, at udsende pressemeddelelse, hvor de annoncerede deres to nye smartwatches Gear 2 og Gear 2 Neo. De kommer ikke på Android-platformen, men i stedet på Tizen OS.

 – Samsung annoncerer Gear 2 og Gear 2 Neo

Mobilproducenten Kazam havde også udsendt pressemeddelelse med nye produkter – hele 11 af slagsen blev det til i denne omgang fra Kazam.

 – Kazam lancerer 11 nye mobiler

LG havde dog ingen nyheder med i ærmet, da de i dagene op til årets messe offentliggjorde deres nyheder. Det betød, at de dog blev fremvist for verdenspressen i dag. Der var tale om ikke mindre end 5 enheder, nemlig LG G2 mini, LG G Pro 2 og de tre modeller, L40, L70 og L90, som tilhørte LG L Series III.

Samtidig med LG, havde Microsoft også indkaldt medier og analytikere. Dette var dog ikke med nyheder omkring hardware, men de kunne fortælle at Facebook Messenger er på vej til Windows Phone og der er flere producenter, som vil producerer Windows Phone-telefoner. LG er også tilbage på Windows Phone-platformen efter en længere pause.

Et andet sted i Barcelona havde Huawei valgt, at indkalde verdenspressen til pressemøde klokken 15.00 og ligesom LG kunne de også præsenterer 5 nye enheder. Dog er der ikke tale om 5 smartphones. Men smartphonen Ascend G6, det mobile bredbåndsmodem E5786, TalkBand B1, MediaPad M1 og MediaPad X1.

Mere til historien

Mobile World Congress starter officielt i morgen mandag den 24. februar 2014 og løber indtil torsdag den 27. februar. I morgen afholder både Sony, Nokia og Samsung pressemøder. Sonys pressemøde ligger samtidig med Nokias, og vi har livechat fra Nokias og holder dig opdateret fra Sonys.

Du kan følge Nokia og Samsung i livechat på MereMobil.dk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer