Dagen før dagen – Mobile World Congress 2014

OVERBLIK: Verdens største mobilkonference starter officielt i morgen, men de første pressemøder er afholdt i dag. Vi giver et overblik.

Mobile World Congress, MWC

Mobile World Congress (Foto: MereMobil.dk)

Mobile World Congress er så småt skudt i gang, med nogle pressemøder før tid. Både Huawei, LG og Microsoft har haft samlet pressen.

Mobile World Congress 2014 – sådan følger du med

Samsung havde også valgt, at udsende pressemeddelelse, hvor de annoncerede deres to nye smartwatches Gear 2 og Gear 2 Neo. De kommer ikke på Android-platformen, men i stedet på Tizen OS.

 – Samsung annoncerer Gear 2 og Gear 2 Neo

Mobilproducenten Kazam havde også udsendt pressemeddelelse med nye produkter – hele 11 af slagsen blev det til i denne omgang fra Kazam.

 – Kazam lancerer 11 nye mobiler

LG havde dog ingen nyheder med i ærmet, da de i dagene op til årets messe offentliggjorde deres nyheder. Det betød, at de dog blev fremvist for verdenspressen i dag. Der var tale om ikke mindre end 5 enheder, nemlig LG G2 mini, LG G Pro 2 og de tre modeller, L40, L70 og L90, som tilhørte LG L Series III.

Samtidig med LG, havde Microsoft også indkaldt medier og analytikere. Dette var dog ikke med nyheder omkring hardware, men de kunne fortælle at Facebook Messenger er på vej til Windows Phone og der er flere producenter, som vil producerer Windows Phone-telefoner. LG er også tilbage på Windows Phone-platformen efter en længere pause.

Et andet sted i Barcelona havde Huawei valgt, at indkalde verdenspressen til pressemøde klokken 15.00 og ligesom LG kunne de også præsenterer 5 nye enheder. Dog er der ikke tale om 5 smartphones. Men smartphonen Ascend G6, det mobile bredbåndsmodem E5786, TalkBand B1, MediaPad M1 og MediaPad X1.

Mere til historien

Mobile World Congress starter officielt i morgen mandag den 24. februar 2014 og løber indtil torsdag den 27. februar. I morgen afholder både Sony, Nokia og Samsung pressemøder. Sonys pressemøde ligger samtidig med Nokias, og vi har livechat fra Nokias og holder dig opdateret fra Sonys.

Du kan følge Nokia og Samsung i livechat på MereMobil.dk.

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Verdens største mobilkonference, Mobile World Congress 2020, blev aflyst i sidste uge pga. coronavirus. Men hvad med de mange lanceringer af nye produkter?

(mere…)
OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

BREAKING NEWS: Mobile World Congress 2020 er aflyst. Årsagen er coronavirus. Flere producenter og udstillere har trukket sig over de seneste uger.

(mere…)
HMD Global trækker Nokia ud af MWC

Mobile World Congress 2020 er ramt af masseaflysninger fra de vigtigste virksomheder. Senest har HMD Global trukket Nokia ud af eventen.

(mere…)
Mobile World Congress 2020 risikerer aflysning

MWC 2020 aflyses eller gennemføres? Skæbnen for dette års Mobile World Congress 2020 vil måske blive endelig besluttet fredag den 14. februar 2020.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram