Huawei MediaPad X1 – verdens letteste phablet

Huawei præsenterer MediaPad X1 – verdens letteste og smalleste phablet til under 3.000 danske kroner.

MediaPad X1

Huawei MediaPad X1

Huawei er med på dette års Mobile World Congress, og har netop præsenteret deres topprodukt, MediaPad X1.

MediaPad X1 har et flot slim-design med kun 103,9mm i bredden, en meget lav vægt på 239 gram og en tykkelse på blot 7,19mm.

Med denne størrelse forsøger Huawei at gøre phablet-kategorien mere håndgribelig, uden at gå på kompromis med skærmstørrelsen, der er på hele syv tommer.

Med sin 7 tommer skærm, leverer MediaPad X1 en HD oplevelse med dens 1920×1080 opløsning og en lysstyrke på 515 nits. Dette gør enheden i stand til at levere gode betragtningsegenskaber under de stærke lysforhold, som vi ofte oplever om sommeren.

MediaPad X1 får sine kræfter fra en quad-core processor på 1,6 GHz per kerne og leverer grafikken fra en Mali-450 GPU. Den er desuden udstyret med 2GB RAM og det hele bliver forsynet fra en 5.000 mAh stort batteri.

Ud over en kraftig processor og skærm, er MediaPad X1 også udrustet med et 13 megapixels kamera, der bliver leveret fra Sony, af typen Exmor R. Denne kamera-optik er med den velkendte BSI-sensor, som findes på flere Xperia modeller på markedet.

– Huawei Ascend G6 en realitet

Af særlige features kan blandt andet nævnes, ”Content adaptive brightness control”, hvilket ifølge Huawei, gør at skærmen ikke kun tilpasser lysstyrken ud fra de omgivelser enheden er placeret i, men også ud fra det indhold man ser på MediaPad X1.

Huaweis nye phablet kan også prale med at kunne oplade andet elektronik, via dens ”reverse charging”-feature.

– Huawei satser på smartphones i fremtiden

Ifølge Huawei, bliver MediaPad X1 tilgængelig i Europa i marts måned. Herhjemme kommer den med 4G-forbindelse og 16GB intern hukommelse til under 3.000 kroner, det udtaler Salgsdirektør Thor Gøtz fra Huawei Danmark overfor MereMobil.dk.

Video af Huawei MediaPad X1.

http://www.youtube.com/watch?v=yo171G-2kAg

Mere til historien

Huawei MediaPad X1 bliver leveret med Android 4.2.2 Jelly Bean og kommer i farverne sort, hvid, champagne og lys pink. Det er desuden muligt at købe tilbehør i form af covers med magnet.

Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Sådan tjekker du batteriet på din iPad
(mere…)
Apples iPad-udvalg er kaotisk

Det er forvirrende at vælge den rette iPad, men i 2024 rydder Apple op, forlyder det.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvilken iPad skal jeg vælge? (2023-guide)

STOR GUIDE: Den bedste iPad i 2023 er den iPad, der passer til dine behov. Vi guider dig til, hvilken iPad du skal vælge netop nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram