Apples Siri teaser for Huawei inden MWC

Huawei får hjælp af en virtuel assistent, som minder om Apples Siri i en ny teaservideo for hvad vi kan forvente til Mobile World Congress.

Med mindre end en uge til årets Mobile World Congress går i gang, så er der for alvor kamp om mediernes opmærksomhed fra producenternes side.

– Mobilernes forårs-kollektion er på vej

Der er ingen tvivl om, at næste mandag, så vil særligt Samsung, Nokia og Sony kæmpe om at få mest omtale, men allerede søndag afholder Huawei pressemøde i Barcelona og i den forbindelse, har de nu frigivet en lille teaser video.

http://www.youtube.com/watch?v=aKa1Lx3IJio

I den nye teaser fra Huawei får de ”hjælp” af Apple. Det er nemlig en samtale med en virtuel Siri-lignende assistent på noget, der umiddelbart skal ligne en iPhone, som er i centrum i videoen.

– Huawei Ascend G525 – effektiv dual-SIM telefon

I videoen kommer Huawei også med flere hentydninger til konkurrenterne. Da der spørges hvad der er nyt til dette års Mobile World Congress, fortæller stemmen, at disse produkter hverken er fra ”Fruit” eller ”Some song”, men derimod Huawei der endnu engang vil imponere verden.

– Huawei Ascend P6 – en designperle fra Kina

I videoen teaser de for nye produkter, den første er en smuk tablet i et tyndt design og med et kæmpe batteri. Derefter en smartphone med et fantastisk frontkamera, samt en multimedia-tablet og sidst bruges Steve Jobs kendte citat, ”One More Thing”. Og denne One More Thing er en fantastisk enhed, som understøtter næste generation af 4G-netværket. Det skriver Pocketnow.com.

Huawei Ascend Mate 2 4G er nu officiel

MereMobil.dk dækker pressemødet i Barcelona på søndag.

Mere til historien

Huawei startede for alvor i begyndelsen af 2012 med, at ville erobre det europæiske og danske mobilmarked og har siden haft en flot fremgang på smartphone-markedet.

Læs også:
– Huawei Honor 2 får Emotion UI 1.6

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram