Apples Siri teaser for Huawei inden MWC

0

Huawei får hjælp af en virtuel assistent, som minder om Apples Siri i en ny teaservideo for hvad vi kan forvente til Mobile World Congress.

Med mindre end en uge til årets Mobile World Congress går i gang, så er der for alvor kamp om mediernes opmærksomhed fra producenternes side.

– Mobilernes forårs-kollektion er på vej

Der er ingen tvivl om, at næste mandag, så vil særligt Samsung, Nokia og Sony kæmpe om at få mest omtale, men allerede søndag afholder Huawei pressemøde i Barcelona og i den forbindelse, har de nu frigivet en lille teaser video.

http://www.youtube.com/watch?v=aKa1Lx3IJio

I den nye teaser fra Huawei får de ”hjælp” af Apple. Det er nemlig en samtale med en virtuel Siri-lignende assistent på noget, der umiddelbart skal ligne en iPhone, som er i centrum i videoen.

– Huawei Ascend G525 – effektiv dual-SIM telefon

I videoen kommer Huawei også med flere hentydninger til konkurrenterne. Da der spørges hvad der er nyt til dette års Mobile World Congress, fortæller stemmen, at disse produkter hverken er fra ”Fruit” eller ”Some song”, men derimod Huawei der endnu engang vil imponere verden.

– Huawei Ascend P6 – en designperle fra Kina

I videoen teaser de for nye produkter, den første er en smuk tablet i et tyndt design og med et kæmpe batteri. Derefter en smartphone med et fantastisk frontkamera, samt en multimedia-tablet og sidst bruges Steve Jobs kendte citat, ”One More Thing”. Og denne One More Thing er en fantastisk enhed, som understøtter næste generation af 4G-netværket. Det skriver Pocketnow.com.

Huawei Ascend Mate 2 4G er nu officiel

MereMobil.dk dækker pressemødet i Barcelona på søndag.

Mere til historien

Huawei startede for alvor i begyndelsen af 2012 med, at ville erobre det europæiske og danske mobilmarked og har siden haft en flot fremgang på smartphone-markedet.

Læs også:
– Huawei Honor 2 får Emotion UI 1.6

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer