Huawei Honor 2 får Emotion UI 1.6

Huawei har udsendt opdateringen af deres egen brugerflade Emotion UI 1.6 til Honor 2. Læs hvad du får med den nye opdatering.

Emotion UI på Huawei Ascend P6

Emotion UI på Huawei Ascend P6

Huawei Honor var den Huawei-telefon, som for alvor satte Huawei på kortet herhjemme. Siden er mange fulgt trop bl.a. efterfølgeren Honor 2.

Netop Honor 2, der kom i handlen i første kvartal 2013, har nu fået en opdatering til Emotion UI 1.6. Brugerfladen Emotion UI fra Huawei er skabt for, at øge brugervenligheden og for at brugerne kan personliggøre deres mobil. Emotion UI gør det mere simpelt med UNIHOME -funktionen, der samler alle dine applikationer ét sted.

Emotion UI bringer nyt tastatur med sig til din Honor 2, der lyder navnet ”Huawei Input Method”, som er et brugervenligt QWERTY-tastatur. Med Emotion UI version 1.6 kommer der nogle af de funktioner, som kendes fra Ascend P6 til Honor 2.

Huawei Ascend P6 – en designperle fra Kina

Du kan med MeWidget lave dine egne hurtige genveje hurtigt og enkelt. Er du i tvivl, hvordan du gør, så skal du blot finde Hjælpecenteret, som guider dig gennem de forskellige funktioner i Emotion UI.

Der er også en genvej, så du nemt kan skifte mellem forskellige profiler – så hvis du har en profil når du har fri, en i bilen og en anden når du er på arbejde, så skifter du hurtigt mellem de forskellige med ”Skifte hjulet”. Du kan i alt have fem forskellige præ-definerede profiler.

Du kan hente Emotion UI 1.6 til din Honor 2 allerede nu, hvis du ikke allerede har downloadet den.

Mere til historien

Huawei præsenterede deres brugerflade Emotion UI på IFA-messen i august 2012. Emotion UI findes også på telefonerne Huawei Ascend P2 og Huawei Ascend P6.

http://www.youtube.com/watch?v=nD47-8GdDJI

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram