Sådan dækker Telia og Telenor nu Odense

0

Se før og efter billederne efter sammenlægningen af Telia og Telenors 3G-netværk i Odense.

Telia og Telenors nye samlede 3G-netværk er i denne uge nået den fynske hovedstad Odense, hvor indbyggerne netop nu kan glæde sig over at have fået et forbedret 3G-netværk, hvis de er mobilkunde hos et af de to selskaber.

Odense får forbedret 3G-dækning i næste uge

Telenor har forøget antallet af 3G-mobilmaster i området fra 74 til 117, hvilket er en forbedring på 58 procent i Odense-området. Du kan se nærmere på hvor forbedringerne er sket på dette skema.

Største forbedring er i Odense N, hvor der tidligere var 21 mobilmaster, hvilket nu er fordoblet til 42 efter sammenlægningen i nat.

Få overblikket – se før og efter

Telenors netværksfolk har været så venlige, at lave et par før og efter billeder, som viser forskellen og giver overblik over de mange forbedringer.

De nedenstående dækningskort er lidt anderledes end de dækningskort teleselskaberne viser normalt. Derfor bør du være opmærksom på, at modsat teleselskabernes normale dækningskort, der viser den forventede hastighed, så viser disse billeder signalstyrken.

Dækningskortene siger således intet om hastighed, men viser derimod den forventede signalstyrke. Billederne viser endvidere udelukkende 3G-dækning, og eventuel 2G eller 4G signaler er således ikke afbilledet på disse.

Den blå farve betyder 3G indendørsdækning, den røde farve betyder 3G dækning i biler og den grønne farve betyder 3G udendørsdækning.

Mere til historien

At bygge netværk i Danmark og sætte master op, er ikke altid let for teleselskaberne. I Ørslev nær Ringsted, er en landsby uden mobildækning, fordi kommunen vil have for mange penge.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer