Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Måske du har brugt den seneste uge på at blive færdig på arbejde, så du for alvor kan holde ferie. Vi har samlet ugens mobiloverblik til dig.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Så nåede vi fjerde søndag i advent og julen står for alvor for døren. Skal du for alvor holde fri både fra arbejde og internet i den kommende tid, så kan du nu holde ferie fra de sociale medier med et autosvar.

Hold ferie fra de sociale medier – med autosvar

Det populære og meget eftertragtede danske mobilspil Subway Surfers er kommet til Windows Phones enheder i den forgangne uge. Spillet er i øvrigt gået ind på top 10 på de mest downloadede iPad spil i 2013.

2013: Her er årets iPhone og iPad hits

Den forgangne uge havde vi tirsdag desværre et server-nedbrud på MereMobil.dk, hvilket vi er kede af – men der er også en kæmpe glæde og stolthed bag. Grunden var nemlig, at den mest læste historie denne uge var SÅ populær, at den altså fik siden til at gå ned. Så intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Derfor vil vi rigtigt gerne beklage, men samtidig også takke jer læsere af MereMobil.dk for jeres opbakning.

Modtager du vores nyhedsbrev?

 

Hvis du tænker julen skal gå med lidt underholdning på mobilen, så kan vi blandt andet foreslå Tomb Raider-spillet, som nu er klar i den allerførste version til iOS, eller det nye danske ordspil Wordbase.

Du kan i øvrigt gøre din smartphone til en rigtig spillekonsol. Logitech har lavet et stykke tilbehør, som forvandler din iPhone til en kontroller, mens Samsung også er klar med deres GamePad.

Husk også du kan deltage i vores konkurrence om et Jabra Revo Wireless headset. Læs nærmere hvordan her.

Hitlisten uge 51 2013

01. Her er mobilerne med de bedste og værste antenner

02. iPhone 5S og 5C har de dårligste antenner

03. Windows Phone Store runder 200.000 apps

04. Telmore åbner for 4G til de udvalgte

05. Sådan vil Facebooks videoreklamer virke

06. Børn skades af forældrenes mobilvaner

07. Subway Surfers endelig klar til Windows Phone

08. Sådan virker supportfunktionen hos Kazam

09. Sony Xperia Z og Xperia Z1 får Android 4.3 Jelly Bean

10. MobilePay Business klar til erhvervslivet – men kun udvalgte

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Som et nyt tiltag kan vi også præsentere ”Direktørens blog”, der giver fremtrædende personer i telebranchen mulighed for, at komme med deres egne meninger og analyser – ligesom de også kan fortælle hvordan de selv anvender den moderne teknologi.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer