Hold ferie fra de sociale medier – med autosvar

Viaplay er klar med en ny digital service, som skal hjælpe os alle med at holde fri, ikke bare fra arbejde, men også fra Facebook og Twitter.

Ferielukket - nu også på Facebook og Twitter

Ferielukket – nu også på Facebook og Twitter

Julen står for døren og det er for de fleste lig med nogle fridage i juledagene, og mange har en længere juleferie. Så der er også tid til at koble helt af fra arbejde, men hvad med alle de sociale medier? Dem kan du sådan set også koble af i dine fridage.

Viaplay er klar med en ny digital tjeneste, som kan hjælpe dig med at holde fri fra altid at være online på de sociale medier. Viaplay kalder den nye service for Relaxed. Det skriver Altomdata.dk.

Mange frygter måske, at nogle dages pause fra Facebook og Twitter gør, at de går glip af en masse i juledagene. Men nu kan du faktisk holde fri uden det betyder du går glip af noget, takket være den digitale service Relaxed.

Relaxed er en autosvarservice, som fungerer ligesom du kender auto-svar fra dine almindelige mail-konti – nu er det blot bundet op til de sociale medier.

For at få installeret servicen Relaxed, så skal du tilslutte din/dine profiler til Relaxed, derefter vælge et autosvar – enten af de præinstallerede, eller et du skriver selv, Derefter aktiverer du det, og så er det bare at læne sig tilbage og holde fri.

Hvis du alligevel ikke kan holde fingrene fra hverken Facebook eller Twitter, så kan du ved et enkelt tryk stoppe auto-svaret igen.

Rigtig god jul og god ferie – med eller uden de sociale medier.

Mere til historien

Der er ingen tvivl om, at danskerne elsker Facebook. En ny undersøgelse viser også, at det er danskernes foretrukne sociale medie – og det domineres af kvinderne. Ifølge undersøgelsen, så er det næsten otte ud af ti danske kvinder, der har en Facebook-profil, mens mændene er mere afholdende  – tallene viser det kun er lidt over seks ud af ti mænd, som har en profil på Facebook.

Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Sådan gør du din Facebook-konto mere sikker

GUIDE: Læs her hvordan du aktiverer totrinsbekræftelse på Facebook, så din Facebook-konto bliver mere sikker.

(mere…)
Apple og Disney stopper reklamer på X efter nye vanvidsudtalelser

Elon Musk har påstået kontroversielle ting om jøder. Det har fået flere prominente annoncører til at stoppe annonceringen.

(mere…)
Så dyrt er Facebook uden reklamer

Facebook er klar et abonnement, hvor du kan bruge platformen uden målrettede reklamer. Men det koster...

(mere…)
Nu skal du STOPPE med at dele denne tekst på Facebook

Et falsk kædebrev er i omløb i Facebook. Du skal IKKE dele teksten. Læs her hvorfor.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram