Sony og LG relancerer topmodeller i rene Google-editions

1

Sony Xperia Z Ultra og LG G Pad 8.3 er nu tilgængelige i USA i Googles egne udgaver.

Sony Xperia Z Ultra
Sony Xperia Z Ultra i Google Edition.

Normalt er ”Nexus” Googles varemærke der indikerer, at en Android-telefon er den rene uberørte version af Android, såsom den seneste Nexus 5

 – Nexus 5 – den bedste Nexus-telefon til dato (mobiltest)

Men Google har tidligere været med til at sende både Samsung Galaxy S4 og HTC One på markedet i USA, uden Samsung og HTCs brugerflade, men i tilsvarende rene Android-udgaver.

Test: HTC One

Noget tyder på, at flere Google-editions er på vej.

Ifølge Theverge.com kan LG G Pad 8.3 købes i en Google Play Edition. Det samme kan Sony Xperia Z Ultra, den seneste phablet topmodel fra den japanske producent.

 – Nexus 8 tablet på vej fra LG?

Der er fortsat tale om en Z Ultra med 6.4” 1080p HD-skærm og processor på 2.2 GHz fra Qualcomm. Den afgørende forskel ligger i, at styresystemet er Googles rene udgave af Android 4.4 KitKat, uden Sonys egen brugerflade.

Både LG G Pad 8.3 og Sony Xperia Z Ultra i Google-udgaver er tilgængelige på det amerikanske marked. Om de når til Danmark er uvist.

Mere til historien

Google Editions af Samsung Galxay S4 og HTC One er endnu ikke set på de danske butikshylder. Det har tidligere ikke været muligt for os, at få en forklaring fra producenterne på, hvorfor disse udgaver sendes på markedet.

Opdatering: Sony oplyser til MereMobil.dk, at der umiddelbart ikke er planer om at sende Xperia Z Ultra Google Play Edition på markedet i Danmark.

Læs også:
Test: LG G2 – LG har slået en seks’er
Web-TV: Nexus 5 – derfor er den værd at købe

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer