Nexus 8 tablet på vej fra LG?

Ifølge Twitter-brugeren @evleaks, så er en ny Nexus-enhed på vej på markedet – formentlig Nexus 8, der bliver til i samarbejde med LG.

Nexus Logo

Nexus Logo

Google og LG er måske netop nu i gang med, at udvide deres samarbejde med endnu en enhed. Skal man tro de nyeste rygter, som har floreret på internettet weekenden over, så er en præsentation af Nexus 8 noget vi skal forvente inden længe. Det skriver Androidguys.com.

Specifikationerne skulle være identiske med LG G Pad 8.3, hvilket blandt andet inkluderer en opløsning på 1920 x 1200 pixels, 2 GB RAM, 16 GB intern hukommelse og et batteri på 4.600 mAh.

Opdatering: Sony og LG klar med Google Editions

Det der for alvor har gjort, at rygterne betragtes som rimelig pålidelige er, at Twitter-brugeren @evleaks har været indblandet og tweetet ”The LG V510 tablet is indeed a Nexus device.”

LG G Pad 8.3 har modelnummeret V500, hvilket også er medvirkende til rygtebørsen forventer, at der så er tale om en identisk enhed specifikationsmæssigt.

Den nye enhed fra Google og LG vil formentlig blive kaldt Nexus 8.

Hverken Google eller LG har af- eller bekræftet disse rygter og spekulationer, om en måske kommende Nexus-enhed.

@evleaks tweeter om kommende Nexus-tablet fra LG

@evleaks tweeter om kommende Nexus-tablet fra LG

Mere til historien

Twitter-brugeren @evleaks er efterhånden blevet verdenskendt for, at lække billeder og specifikationer på diverse telefoner fra de forskellige producenter. Frem til sommeren 2013 var @evleaks ukendt for offentligheden, men den 27. juni 2013 afslørede han sin identitet i et tweet. Bag navnet gemmer sig den 35 årige Evan Nelson Blass, som tidligere har været tilknyttet tech-siderne Pocketnow.com og 9to5Google. Dette har Evan Nelson Blass fortalt i et interview til Androidpolice.com.

Nogle af de telefoner han har lækket billeder eller specifikationer af er; Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 720, Nokia Lumia 920, HTC One, HTC One Mini og flere Motorola-modeller.

Samlet set har han afsløret detaljer eller billeder af mere end 200 enheder siden starten af 2011.

Chromebook-sagen: Digitale redskaber i undervisningen er i fare

Den langstrakte sag om brugen af Chromebooks og Google Workspace i folkeskolen trækker endnu en gang ud.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Google Magic Editor på vej til alle – også iPhone og iPad

Googles AI-fotoværktøj, Magic Editor, er på vej til Android-telefoner, samt iPhone og iPad i løbet af maj.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Ny “find min mobil” virker offline

Google er begyndt udrulningen af den nye "Find My Device". Også dine hovedtelefoner vil kunne spores.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram