Sådan vil Facebooks videoreklamer virke

0

Web-TV: Reklamer der afspiller automatisk bliver snart en del af Facebook. Her får du en forsmag på, hvordan det virker.

Inden for kort tid skal vi vænne os til videoreklamer i vores nyhedsfeed på Facebook. Uanset hvad brugerne måtte synes, skal Facebook nok få det gjort til en del af den almindelige hverdag, på det sociale medie.

Reklamerne vil automatisk begynde at spille, uden der klikkes på dem, dog uden lyd. Lyden kommer først, når brugeren vælger at klikke på de levende billeder, hvilket mange nok skal gøre, om ikke andet af ren nysgerrighed.

Kvinderne dominerer på Facebook

Allerede nu har Facebook sendt en forsmag ud, da videoer fra ens venner, på iOS-platformen (iPhone og iPad), allerede fungerer på denne måde. Denne funktion er endnu ikke kommet på Android.

Hold ferie fra de sociale medier

Det store spørgsmål er, hvordan brugerne vil tage imod det. Wall Street Journal skriver, at Facebooks videoreklamer kan risikere at støde og irritere brugerne, der i sidste ende kun har valget, blot at acceptere, eller forlade det sociale netværk.

I ovenstående web-TV indslag fortæller vi mere om videoannoncerne på Facebook.

Mere til historien

Traditionelt skaber ændringer på Facebook stor debat, ofte så meget, at der oprettes “Synes om hvis du også er imod”-grupper. Selvom brugerne er utilfredse er det sjældent noget, der har fået Facebook til at droppe et planlagt tiltag – måske er det aldrig sket.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer