Hold eventyrligt nytår via mobilen

Drømmer du om, at fejre nytårsaften i udlandet endda måske på selveste Times Square, men ikke har økonomien til det – så kan du nu via mobilen.

Times Square Ball - livestreames på mobilen

Times Square Ball - livestreames på mobilen

Det er nok de færreste, som kan sige sig fri for ikke at drømme at fejre nytår på måske det absolut ultimative sted i verden – nemlig Times Square i New York. Men er økonomien ikke til, at tage hele vejen til Amerika kan du nu holde nytår på Times Square via en applikation.

Applikationen hedder Times Square Ball og giver dig muligheden for ”næsten” at være tilstede på Times Square selv. Du kan opleve kuglen falde på Times Square, og følge med i seks timers livestream fra nytårsfesten i New York.

Times Square Ball, som nytårsfesten på Times Square kaldes, er en af de mest kendte nytårsfester i hele verden. Sidste år deltog mere end en million mennesker i selve festen, mens der var omkring en milliard mennesker, der fulgte festen enten på TV eller via streaming.

Du kan downloade applikationen gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

I Danmark er det tætteste vi kan komme på Times Square Ball rådhusuret på Rådhuspladsen i København. Det er i Danmark det, som signalerer, at vi tager hul på et nyt år.

En anden ting, som vi traditionelt går op i herhjemme nytårsaften er Dronningens og Statsministerens nytårstale. Det var i øvrigt Christian 10., som der den første danske konge, der afholdt nytårstale. Den fandt sted 1. januar 1941 i radioen.

Pas på disse apps i Google Play

Sikkerhedsfirmaet Bitdefender har fundet 35 apps i Google Play, som du ikke må downloade. Læs her og bliv klogere på hvad skade de kan gøre.

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Apple sletter gamle apps - udviklere raser

Apple er i gang med at ”rydde op” i App Store og sletter apps, som ikke er opdateret længe. Udviklerne raser da det går ud over velfungerende apps.

(mere…)
1 million færre apps i Play Store

De seneste år er en masse apps fjernet fra Google Play Store.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram