Hold eventyrligt nytår via mobilen

Drømmer du om, at fejre nytårsaften i udlandet endda måske på selveste Times Square, men ikke har økonomien til det – så kan du nu via mobilen.

Times Square Ball - livestreames på mobilen

Times Square Ball – livestreames på mobilen

Det er nok de færreste, som kan sige sig fri for ikke at drømme at fejre nytår på måske det absolut ultimative sted i verden – nemlig Times Square i New York. Men er økonomien ikke til, at tage hele vejen til Amerika kan du nu holde nytår på Times Square via en applikation.

Applikationen hedder Times Square Ball og giver dig muligheden for ”næsten” at være tilstede på Times Square selv. Du kan opleve kuglen falde på Times Square, og følge med i seks timers livestream fra nytårsfesten i New York.

Times Square Ball, som nytårsfesten på Times Square kaldes, er en af de mest kendte nytårsfester i hele verden. Sidste år deltog mere end en million mennesker i selve festen, mens der var omkring en milliard mennesker, der fulgte festen enten på TV eller via streaming.

Du kan downloade applikationen gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

I Danmark er det tætteste vi kan komme på Times Square Ball rådhusuret på Rådhuspladsen i København. Det er i Danmark det, som signalerer, at vi tager hul på et nyt år.

En anden ting, som vi traditionelt går op i herhjemme nytårsaften er Dronningens og Statsministerens nytårstale. Det var i øvrigt Christian 10., som der den første danske konge, der afholdt nytårstale. Den fandt sted 1. januar 1941 i radioen.

Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Google har offentliggjort årets vindere i Google Play

Her er ”Best of 2023” for Google Play. Du kan se hvilke apps og spil, der løb med sejren på Android.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
Apple klargør til side-loading af apps

En kommende EU-lovgivning har bestemt, at Apple skal åbne konkurrence app-butikker på iPhone og iPad.

(mere…)
Ældre iPhones mister adgangen til App Store

Flere af Apples tjenester vil ikke længere kunne tilgås på ældre iOS-versioner fra starten af maj. Sådan lyder det fra en oftest pålidelig Twitter-bruger.

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram