Danskerne er trætte af selfies

En ny undersøgelse viser, at selvom statsministeren også gør det, så er selfies og madbilleder noget af det der irriterer os mest på de sociale medier.

Selfie (Foto:  Nokia)

Selfie (Foto: Nokia)

Der er ingen tvivl om, at smartphones gør vi tager billeder som aldrig før, og de sociale medier er medvirkende til de deles med nær og fjern.

- Smartphonen udrydder lommekameraet

Selvom vi deler billederne med alle Facebook-vennerne, eller vores følgere på Twitter og Instagram, så er det ikke altid de deler vores entusiasme. Det viser en ny undersøgelse også, som er foretaget af Novus for Nokia i Danmark, Norge og Sverige.

Selvom ordet ”Selfie” for alvor blev en del af det danske sprog, da statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) lavede en såkaldt selfie (selvportræt) sammen med Barack Obama og David Cameron, ved en stor mindehøjtidelighed for Nelson Mandela, så er det faktisk selfies, som vi danskere er mest trætte af at folk deler på de sociale medier.

Hele 55 procent af de adspurgte danskere svarer nemlig, at selfies er det de er mest trætte af på de sociale medier. Næst efter det følger træningsbilleder (41 procent) og billeder af mad (39 procent). Så skal du dele billeder i julen, så skal du måske vælge en anden type.

- Det tager vi mobilbilleder af i julen

- ”Undersøgelsen viser umiddelbart, at danskerne hellere vil se på billeder af vennernes oplevelser end af deres præstationer. Billeder fra juleferien, smukke landskaber og billeder fra fester falder tilsyneladende bedre i danskernes smag,” siger Nokias skandinaviske kommunikationschef, Edvard Bergström, i en pressemeddelelse.

Mere til historien

Selfies er også på listen over billeder, som nordmændene er mest træt af på de sociale medier, mens svenskerne har mad på førstepladsen.
Novus har gennemført undersøgelsen på vegne af Nokia i Danmark, Norge og Sverige. Der deltog 3.170 personer, heraf 1.086 af disse var danskere.

Læs også:
- Drop Facebook i julen og nedsæt risikoen for indbrud
- Hold ferie fra de sociale medier – med autosvar

TikTok fjerner millioner af videoer

TikTok har haft et blakket ry i de senere år, men nu ryddes der ”op”. En ny rapport viser hvad og hvor meget, som fjernes fra tjenesten.

(mere…)
SnapChat arbejder på betalingsløsning

SnapChat er i gang med de tidlige tests af et betalingsabonnement, som hedder SnapChat Plus.

(mere…)
Elon Musk stiller betingelser for Twitter-handlen

Det gav masser af overskrifter, da det blev meldt ud, at Elon Musk havde købt Twitter, men nu stilles der betingelser.

(mere…)
Instagram kopierer TikTok med nyt format

En ny opdatering fra Instagram vil bringe nyhedsfeedet frem i et helt anderledes format.

(mere…)
TikTok er den mest downloadede app i første kvartal

Den mest downloadede app i årets første kvartal på verdensplan er den tidligere meget udskældte TikTok.

(mere…)
Elon Musk har købt Twitter til 44 milliarder dollar

Verdens rigeste person, Elon Musk, har købt det sociale medie Twitter for et svimlende beløb på omkring 305 milliarder danske kroner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram