Det tager vi mobilbilleder af i julen

Kameraet i mobiltelefonen betyder, at vi tager flere billeder end ellers, både fordi kameraet altid er med, men også fordi vi kan dele på sociale medier.

Glædelig Jul

Glædelig Jul

Vi tager flere billeder end tidligere, hvilket blandt andet skyldes, at mobiltelefonernes kamera efterhånden er næsten ligeså godt som almindelige lommekameraer, og så elsker vi at dele dem på sociale netværk efterfølgende.

Telia og YouGov har netop foretaget en juleundersøgelse, som blandt andet viser, at næsten hver tredje voksne dansker (29 procent), ikke mener at man kan tillade sig, at tage billeder til firmajulefrokosten. Synpunktet bliver mere udpræget med alderen – særligt hos mændene. 22 procent af de adspurgte mener, at man gerne må tage fotos til firmajulefrokosten, så længe det begrænser sig til først på aftenen.

Men foruden julefrokosten, så tager vi faktisk flest billeder af juleudsmykning og juletræ, vejret/landskab/natur, andre familiemedlemmer, børn, julegaver og udpakning af disse. Undersøgelsens resultat viser desuden, at der er flere mænd end kvinder, som tager billede af ens kæreste/ægtefælle. Og de meget omtalte ”selfies” tages mest af voksne mellem 18 og 34 år, end andre målgrupper.

Det er dog ikke kun kameraet, som benyttes meget i mobiltelefonen – generelt er december måned en måned, hvor der både er meget kontakt og meget brug af data.

– ”December er traditionelt en meget aktiv måned for mobiltrafikken. Ikke mindst på de store julefrokostdage – og naturligvis juleaften. Sidste år registrerede vi imidlertid et fald på 12 % i antallet af sendte sms’er på selve juleaften, hvilket vi tolker som, at flere julehilsner og gavefotos sendes via Facebook og Twitter. Så det bliver spændende at se, om tendensen fortsætter i år,” siger Kommunikationsdirektør Mette Honoré fra Telia Mobility.

Hvordan sender du julehilsner? Via julekort eller benytter du Facebook, Twitter eller SMS?

Mere til historien

Julekort er en hilsen, der sendes til venner og bekendte ved juletid. Julekort er ikke noget nyt, faktisk blev det opfundet i England i 1843 af Sir Henry Cole. Det var dronning Victoria, som sendte de første officielle julekort. I 2013 sendes julekort/-hilsner både med almindelig post, men også via elektroniske julekort, samt SMS, Facebook, Twitter m.v.

Vi ønsker dig en glædelig jul 🎄

Hele teamet bag MereMobil.dk vil ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul. Husk! Nyd dine kære – også offline.

(mere…)
Julesange og sangtekster til download

TIP: Kan du ikke finde sanghæfterne til julesangene, så er de tilgængelig online. Her er downloadlink til julesange.

(mere…)
Vil du mere end ringe til julemanden?

De fleste kender julemandens telefonnummer, men du kan faktisk også sende julemanden din ønskeseddel og få svar - helt gratis.

(mere…)
Julemandens nummer i 2023

Du kan ringe til Julemanden og sætte gang i julestemningen hos børnene. Her er telefonnummeret.

(mere…)
Julemandens telefonnummer er 70 24 12 07

Hvad er telefonnummeret til Julemanden? Julemandens telefonnummer er 70 24 12 07. Her er historien bag.

(mere…)
Julemanden venter på du ringer

Telefonnummeret til Julemanden er åben nu. Ring til Julemanden sammen med dine børn – de vil elske det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram