Bodil skyld i storm af SMS-beskeder hos danskerne

0

Stormen “Bodil” fik danskerne til at sende SMS-beskeder på livet løs, da Bodil for alvor rasede over det danske land.

TDCs kunder i reel SMS-storm (Graf: TDC)
TDCs kunder i reel SMS-storm (Graf: TDC)

Stormen Bodil, som hærgede hele Danmark i går, var skyld i en markant stigning af afsendte SMS-beskeder på TDCs netværk – og særligt mellem 12.00 og 13.00 steg antallet af afsendte SMS-beskeder.

Der var i løbet af dagen nogle tidspunkter, hvor grafen for alvor peakede, hvilket formentlig indikerer at danskerne brugte SMS-beskeder til at sikre sig, at deres familie og venner kom sikkert hjem.

Sådan kan stormen påvirke din smartphone

Stormen ramte Esbjerg omkring middags tid, og kort inden det peakede grafen for alvor, og generelt lå den over torsdag i sidste uge fra klokken cirka 11.00 og frem til ved 21-tiden.

Stormen gav ikke store ”mobil-problemer”

Et stormvejr i kaliber med Bodil kan gøre, at mobilmasterne kan stå af, og det kan være umuligt at få løst problemerne sådan en dag, hvis det kræver man kravler op i masten.

Men Bodil gjorde heldigvis ikke den store skade på mobildækningen i Danmark, selvom der var nogle steder der blev ramt.

TDC rapporterer om ganske få og sporadiske udfald på mobilsignalet.

-”De sporadiske udfald fulgte Bodils færden over Danmark startende i Thyborøn ned gennem Jylland over Randers for dernæst at ramme få steder på Fyn og Sjælland,” oplyser TDC i en mail til MereMobil.dk.

Du kan se nærmere på TDCs driftsinformation her.

Mere til historien

Teleselskabet 3 meddeler, at de ikke har driftsproblemer som følge af stormen Bodil. Telia meddeler, at de havde lidt problemer særligt i Varde, Billund og Sønderborg, men disse skulle nu være løst.

Telenor oplevede også problemer, og er i skrivende stund i færd med, at udbedre de sidste skader fra Bodil – her var det også særligt mobilkunderne i Jylland, der blev ramt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer