Bodil skyld i storm af SMS-beskeder hos danskerne

Stormen "Bodil" fik danskerne til at sende SMS-beskeder på livet løs, da Bodil for alvor rasede over det danske land.

TDCs kunder i reel SMS-storm (Graf: TDC)

TDCs kunder i reel SMS-storm (Graf: TDC)

Stormen Bodil, som hærgede hele Danmark i går, var skyld i en markant stigning af afsendte SMS-beskeder på TDCs netværk – og særligt mellem 12.00 og 13.00 steg antallet af afsendte SMS-beskeder.

Der var i løbet af dagen nogle tidspunkter, hvor grafen for alvor peakede, hvilket formentlig indikerer at danskerne brugte SMS-beskeder til at sikre sig, at deres familie og venner kom sikkert hjem.

- Sådan kan stormen påvirke din smartphone

Stormen ramte Esbjerg omkring middags tid, og kort inden det peakede grafen for alvor, og generelt lå den over torsdag i sidste uge fra klokken cirka 11.00 og frem til ved 21-tiden.

Stormen gav ikke store ”mobil-problemer”

Et stormvejr i kaliber med Bodil kan gøre, at mobilmasterne kan stå af, og det kan være umuligt at få løst problemerne sådan en dag, hvis det kræver man kravler op i masten.

Men Bodil gjorde heldigvis ikke den store skade på mobildækningen i Danmark, selvom der var nogle steder der blev ramt.

TDC rapporterer om ganske få og sporadiske udfald på mobilsignalet.

-”De sporadiske udfald fulgte Bodils færden over Danmark startende i Thyborøn ned gennem Jylland over Randers for dernæst at ramme få steder på Fyn og Sjælland,” oplyser TDC i en mail til MereMobil.dk.

Du kan se nærmere på TDCs driftsinformation her.

Mere til historien

Teleselskabet 3 meddeler, at de ikke har driftsproblemer som følge af stormen Bodil. Telia meddeler, at de havde lidt problemer særligt i Varde, Billund og Sønderborg, men disse skulle nu være løst.

Telenor oplevede også problemer, og er i skrivende stund i færd med, at udbedre de sidste skader fra Bodil – her var det også særligt mobilkunderne i Jylland, der blev ramt.

Telia sælger nu brugte telefoner

Telia giver mobilkunderne muligheden for at købe en brugt telefon, som er serviceret, renset og klargjort – og fremstår ”næsten ny”.

(mere…)
Kan 3 overhale Telenor?

3 har slået Telia, men kan de presse sig foran Telenor? Ja, siger en teleanalytiker.

(mere…)
Her stiger tv-pakken med op mod 66 procent

Tv via Telia stiger voldsomt til maj. Blandt andet stiger den billige tv-pakke med gratiskanaler fra DR og TV 2 med ét slag 100 kroner om måneden.

(mere…)
Ny kundeflugt fra Nuuday

TV-kunderne siver forsat væk fra TDC Group, mens Nuuday trækker flere og flere mobilkunder til sig.

(mere…)
Her Danmarks bedste og dårligste mobilnet

TDC har det bedste mobilnet i Danmark, mens teleselskabet 3 overrasker positivt. Telia skraber bunden på flere parametre.

(mere…)
Telenor og Telia udvider 5G-nettet

Udrulningen af 5G forsætter og 3G lukkes. Her er seneste nyt om Telenor og Telias netværk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram