Bodil skyld i storm af SMS-beskeder hos danskerne

Stormen “Bodil” fik danskerne til at sende SMS-beskeder på livet løs, da Bodil for alvor rasede over det danske land.

TDCs kunder i reel SMS-storm (Graf: TDC)

TDCs kunder i reel SMS-storm (Graf: TDC)

Stormen Bodil, som hærgede hele Danmark i går, var skyld i en markant stigning af afsendte SMS-beskeder på TDCs netværk – og særligt mellem 12.00 og 13.00 steg antallet af afsendte SMS-beskeder.

Der var i løbet af dagen nogle tidspunkter, hvor grafen for alvor peakede, hvilket formentlig indikerer at danskerne brugte SMS-beskeder til at sikre sig, at deres familie og venner kom sikkert hjem.

Sådan kan stormen påvirke din smartphone

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Stormen ramte Esbjerg omkring middags tid, og kort inden det peakede grafen for alvor, og generelt lå den over torsdag i sidste uge fra klokken cirka 11.00 og frem til ved 21-tiden.

Stormen gav ikke store ”mobil-problemer”

Et stormvejr i kaliber med Bodil kan gøre, at mobilmasterne kan stå af, og det kan være umuligt at få løst problemerne sådan en dag, hvis det kræver man kravler op i masten.

Men Bodil gjorde heldigvis ikke den store skade på mobildækningen i Danmark, selvom der var nogle steder der blev ramt.

TDC rapporterer om ganske få og sporadiske udfald på mobilsignalet.

-”De sporadiske udfald fulgte Bodils færden over Danmark startende i Thyborøn ned gennem Jylland over Randers for dernæst at ramme få steder på Fyn og Sjælland,” oplyser TDC i en mail til MereMobil.dk.

Du kan se nærmere på TDCs driftsinformation her.

Mere til historien

Teleselskabet 3 meddeler, at de ikke har driftsproblemer som følge af stormen Bodil. Telia meddeler, at de havde lidt problemer særligt i Varde, Billund og Sønderborg, men disse skulle nu være løst.

Telenor oplevede også problemer, og er i skrivende stund i færd med, at udbedre de sidste skader fra Bodil – her var det også særligt mobilkunderne i Jylland, der blev ramt.


Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.