Android 4.4.2 er på vej – udrulningen i gang

25

Sidste uge bød på Android-opdateringen, Android 4.4.1, men nu er udrulningen af Android 4.4.2 allerede i gang. Dette bekræftes af en læser på MereMobil.dk.

Android 4.4 KitKat
Android 4.4 KitKat

I sidste uge kunne vi skrive om opdateringen til Android 4.4.1, som var på vej ud til de første enheder. Nu forlyder det allerede, at der er set en Android 4.4.2 opdatering. Opdateringen skulle allerede være udrullet til de første enheder. En læser på MereMobil.dk bekræfter også, at have modtaget denne opdatering.

Bekræftet: Android 4.4.1 ruller nu ud til Nexus 5

Nogle brugere med både Nexus 4, Nexus 5 og Nexus 7 skriver, at de har modtaget opdateringen. Det skriver Androidguys.com.

Der er endda nogle af brugerne som fortæller, at de aldrig har fået Android 4.4.1, men i stedet har fået Android 4.4.2 i stedet for.

Ifølge mobilbrugere hos det amerikanske teleselskab Sprint, så skulle Android 4.4.2 indeholde:

  • Fix for clearing the VM Indicator
  • Fix for delivery of the VM Indicator
  • Various additional software fixes
  • Security enhancements

Har du modtaget Android 4.4.2 opdateringen, så skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Guide: Vil du ikke vente, kan du selv opdatere

Mere til historien

Android 4.4 KitKat blev præsenteret den 31. oktober 2013 og Android 4.4.1 + 4.4.2 er dermed ”mindre” opdateringer af den store Android-opdatering. Ligesom også Apple, så frigiver Google også en større opdatering cirka en gang om året.

Ved den nyeste opgørelse fra Google, så havde 1,1 procent af de enheder der havde været i Google Play Store ugen op til december, Android 4.4 KitKat installeret.

Over halvdelen af Android-brugere har Jelly Bean

Det er spændende hvordan, at denne udbredelse af Android KitKat ser ud ved næste opgørelse. Da KitKat blev præsenteret, var meldingen fra Google at denne version skulle gøre det op med fragmenteringen på Android-platformen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer