Android 4.4.2 er på vej - udrulningen i gang

Sidste uge bød på Android-opdateringen, Android 4.4.1, men nu er udrulningen af Android 4.4.2 allerede i gang. Dette bekræftes af en læser på MereMobil.dk.

Android 4.4 KitKat

Android 4.4 KitKat

I sidste uge kunne vi skrive om opdateringen til Android 4.4.1, som var på vej ud til de første enheder. Nu forlyder det allerede, at der er set en Android 4.4.2 opdatering. Opdateringen skulle allerede være udrullet til de første enheder. En læser på MereMobil.dk bekræfter også, at have modtaget denne opdatering.

- Bekræftet: Android 4.4.1 ruller nu ud til Nexus 5

Nogle brugere med både Nexus 4, Nexus 5 og Nexus 7 skriver, at de har modtaget opdateringen. Det skriver Androidguys.com.

Der er endda nogle af brugerne som fortæller, at de aldrig har fået Android 4.4.1, men i stedet har fået Android 4.4.2 i stedet for.

Ifølge mobilbrugere hos det amerikanske teleselskab Sprint, så skulle Android 4.4.2 indeholde:

  • Fix for clearing the VM Indicator
  • Fix for delivery of the VM Indicator
  • Various additional software fixes
  • Security enhancements

Har du modtaget Android 4.4.2 opdateringen, så skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

- Guide: Vil du ikke vente, kan du selv opdatere

Mere til historien

Android 4.4 KitKat blev præsenteret den 31. oktober 2013 og Android 4.4.1 + 4.4.2 er dermed ”mindre” opdateringer af den store Android-opdatering. Ligesom også Apple, så frigiver Google også en større opdatering cirka en gang om året.

Ved den nyeste opgørelse fra Google, så havde 1,1 procent af de enheder der havde været i Google Play Store ugen op til december, Android 4.4 KitKat installeret.

- Over halvdelen af Android-brugere har Jelly Bean

Det er spændende hvordan, at denne udbredelse af Android KitKat ser ud ved næste opgørelse. Da KitKat blev præsenteret, var meldingen fra Google at denne version skulle gøre det op med fragmenteringen på Android-platformen.

Pixel 7a er en solid budgettelefon få forbedringer

VIDEO: Pixel 7a er en budgetvenlig smartphone med svagheder. Se anmeldelsen her og find ud af, om Pixel 7a er pengene værd.

(mere…)
Google dropper support på Chromecast i stilhed

Den første Chromecast fra Google vil ikke længere modtage software- eller sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Sådan undgår du at mobilspil stjæler og misbruger dine børns data

GUIDE: Uskyldige mobilspil lænser data om vores børn og familie. Sådan stopper du dataindsamlingen fra telefonen.

(mere…)
Din gamle Gmail-konto bliver slettet

Bruger du Gmail, eller har du brugt Gmail, vil denne nyhed interessere dig.

(mere…)
Her er Googles 2023-nyheder

OVERBLIK: Vi har her samlet nyhederne fra Google I/O 2023. Få overblikket over, hvilke nye produkter og services der er på vej.

(mere…)
Betaversionen af Android 14 er klar - du kan prøve den nu

Der er nu godt nyt, hvis du elsker at prøve nyt og har en Android-telefon. Android 14 beta er nemlig nu klar til en række enheder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram