Leica og Huawei udvider samarbejdet

Leica og Huawei tager et nyt skridt i deres samarbejde med nyt forsknings- og udviklingscenter.

Huawei og Leica annoncerer strategisk samarbejde

Huawei og Leica annoncerer strategisk samarbejde

Huawei og Lecia Camera AG har i dag offentliggjort, at de udvider deres strategiske samarbejde, der indebærer etableringen af et nyt forsknings- og udviklingscenter kaldet “The Max Berek Innovation Lab”. Lanceringen sker syv måneder efter offentliggørelsen af deres teknologiske samarbejde om udviklingen af optikker til smartphones.

– Huawei P9 test – fremragende de fleste steder

Og fem måneder siden lanceringen af de to smartphones, Huawei P9 og P9 Plus, som var de første smartphones i verden med dobbeltkamera. Dermed inderømmer Huawei også at samarbejde med Leica var meget sparsomt op til P9 lanceringen, forhåbenligt kan vi forvente endnu bedre kameraer fra Huawei’s smartphones. Da vi testede P9 og P9 Plus roste vi også deres kameraegenskaber, så det er positivt, at de fortsætter og udvider deres samarbejde.

Fokus på Augmentet- og Virtual Reality

Virtual Reality

Virtual Reality

Det nye forsknings- og udviklingscenter, “Max Berek Innovation Lab”, vil beskæftige sig med nye optiske systemer, computergenereret billeddannelse samt ”Virtual reality” og ”Augmentet reality”.

De tager dermed fat på nogle af de hotte aktuelle emner med VR og AR. Samarbejdet vil fortsætte udviklingen af nye tiltag inden for computergenererede billeder samt virtual og augmentet reality. De vil også fortsætte deres udvikling af optiske systemer og software-baserede teknologier, som skal forbedre billedkvaliteten i en række mobil- og fotoapplikationer.

– Huawei P9 Plus test – den bedste Huawei topmodel

Realiseringen af udviklingscenteret er et resultat af en fælles vision mellem Dr. Andreas Kaufmann, der er bestyrelsesformand og aktiemajoritetsindehaver af Leica Camera AG og Huaweis grundlægger, Ren Zhengfei:

”Med etableringen af ’Max Berek Innovation Lab’ udbygger Huawei og Leica det strategiske samarbejde. Med dette udviklingscenter lægger vi et stærkt fundament for forskning og udvikling af banebrydende teknologi inden for fotografering,” siger Dr. Andreas Kaufmann, der bakkes op af Huaweis CEO og grundlægger, Ren Zhengfei:

Huawei P9 vinder EISA Award 2016-2017

Huawei P9 vinder EISA Award 2016-2017

”I fremtiden vil over 90% af den data vi deler være billeder og videoer. Max Berek Innovation Lab vil facilitere et endnu tættere samarbejde med Leica, hvilket vil forbedre kvaliteten yderligere i både video og billeder. Resultatet betyder, at vi kan tilbyde markedets bedste og mest sofistikerede smartphonekamera.”

”Huawei og Leica deler ikke bare betydelige innovationskræfter og erfaring. De deler ligeledes en dedikation til at levere den højest mulige kvalitet. The Max Berek Innovation Lab giver os en historisk mulighed for at forene disse ressourcer og indtage førerpositionen inden for nytænkende teknologiske løsninger,” bekræfter Marcus Limberger, der er Chief Operating Officer (COO) hos Leica Camera AG og direktør for Max Berek Innovation Lab.

Udover de innovative kræfter Huawei og Leica bringer til samarbejdet, planlægger virksomhederne et tæt samarbejde med både tyske og internationale universiteter. Det nye forsknings- og udviklingscenter er placeret ved Leicas globale hovedsæde i Wetzlar, Tyskland.

Hvorfor kalde Max Berek?

Udviklingscenteret er opkaldt efter den tyske pioner inden for mikroskopi og skaberen af de første Leica-objektiver, Max Berek (1886 – 1949), som også var ansvarlig for designet af mere end 20 objektiver for det legendariske 35mm kamera, der er opfundet og bygget af Oskar Barnack. Takket være deres enestående billedkvalitet og perfekte harmonisering af linserne, kombineret med Barnacks geniale konstruktion, blev det muligt for Leica at opnå verdensomspændende succes med 35mm fotografering.

Mere til historien

Leica Camera AG er en international udbyder af premium-kameraer. Leica er blandt visse kameraentusiaster legendarisk, med en lang tradition af at udvikle optiske linser af den højeste kvalitet. i populær-film blev Leica derfor også brugt i den noget cheesy teengage-00’er film Eurotrip.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram