Ny Chromecast kan være lige om hjørnet

Rygte: Google er lige om hjørnet med anden generation Chromecast. Hurtigere forbindelser, “Fast Play” og “Chromecast Audio”.

Google Chromecast har de seneste år vundet større og større popularitet blandt det stigende segment af streaming-hungrende forbrugere.

Anden generation Chromecast

Anden generation Chromecast

Men den lille Chromecast kan nu blive erstattet af en efterfølger, med en lang række forbedringer og små nyheder, skriver 9to5Google.com.

Blandt de mest efterspurgte nyheder er en forbedret internetforbindelse. Den nuværende Chromecast fik for nyligt en RJ45-adapter, så det nu blev muligt at kable forbindelsen til Chromecast. Ifølge de lækkede dokumenter om den nye model, bliver Wi-Fi forbindelsen opdateret til at understøtte 802.11ac, en netværksstandard, mere end dobbelt så hurtig som 802.11n, som er den hurtigste forbindelse den nuværende Chromecast understøtter.

– YouSee Play og TDC Play understøtter nu Chromecast

En anden hardware-nyhed ifølge rygterne skulle være en funktion kaldet ”Chromecast Audio”, ikke at forveksle med ”Google Cast Audio”. Chromecast Audio skulle efter sigende gøre det muligt at forbinde et Minijack-stik mellem Chromecast og et eksisterende lydsystem eller direkte til et sæt højtalere. Ifølge de lækkede oplysninger understøtter funktionen blandt andet ”Multi-room”, så man kan styre musikken i flere rum.

Anden generation Chromecast

Anden generation Chromecast

“Fast Play” og ny startskærm

På softwaresiden skulle den nye Chromecast få ”Fast Play”, så man langt hurtigere bliver forbundet til sin Chromecast og afspilningen dermed starter hurtigere op.

Anden generation Chromecast skulle også få et ”feed” på nyhedsskærmen. Det er ikke yderligere specificeret, men der gættes på, at man kan samle artikler, vejrudsigter og nyheder på startskærmen.

– Nej, nej, nej Google – hvor er Chromecast i Google Fotos?

Hvis vi skal tro de meget slørede billeder der er blevet lækket af den nye Chromecast, bliver enheden langt fra køn at kigge på. Mest af alt minder det om en ballon eller set fra siden et headset med en kæmpe højtaler.

Rygterne vil vide, at produktet bliver præsenteret sammen med to Nexus smartphones fra henholdvis LG og Huawei, som ifølge rygterne forventes at blive lanceret den 29. september 2015.

Mere til historien

Der har længe været spekulationer om en efterfølger til den første Chromecast. Angående pris og tilgængelighed, forlyder det i første omgang, at produktet kommer til 10 markeder til en pris der læner sig op af nuværende Chromecast.

Chromebook-sagen: Digitale redskaber i undervisningen er i fare

Den langstrakte sag om brugen af Chromebooks og Google Workspace i folkeskolen trækker endnu en gang ud.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Google Magic Editor på vej til alle – også iPhone og iPad

Googles AI-fotoværktøj, Magic Editor, er på vej til Android-telefoner, samt iPhone og iPad i løbet af maj.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram