iPad 6 og iPad Pro kommer angiveligt i 2014

Apple arbejder måske på to nye iPads til lancering i 2014; iPad 6 og iPad Pro. Der tales om 12.9” skærm og opløsninger på op til 4K.

Noget tyder på, at 2014 bliver året hvor vi ikke længere taler om HD-skærme, som det optimale på smartphones og tablets. Præcis som på fladskærms-TV, skal de mobile enheder nu have 4K-display, for at være rigtigt smarte.

Over det seneste stykke tid, har der været forskellige rapporter om nye større iPads. Blandt andet Wall Street Journal har skrevet om dette. Men én iPad på 12.9 tommer er ikke nok, faktisk skulle det blive til hele to styks næste år.

International Business Times (IBT) mener at vide fra deres kilder, at have fået bekræftet nye iPads i flere versioner.

Web-TV med købsguide: Hvilken iPad er bedst?

Apple iPad

Apple iPad

iPad 6 med Full HD

Den første udgave, der omtales som iPad 6, vil komme i april 2014. Denne får angiveligt 12.9” HD skærm med 2K-opløsning, altså med 2.000 linjer horisontalt, hvilket er det samme som Full HD (1920 x 1080 pixels). Til sammenligning har iPad Air 2048  x 1536 pixels på dens 9.7 tommer skærm.

Test: iPad Air – den ultimative tablet

Også Korean Times er med på historien om nye iPads. De citerer endda en af Apples underleverandører, for at udviklingsarbejdet er i gang.

Ifølge kilderne vil iPad 6 blive fulgt op af en iPad Pro i oktober 2014. Størrelsen vil fortsat være 12.9”, men opløsningen skulle blive 4K, også kendt som UHD (Ultra High Definition) der svarer til 3840 x 2160 pixels.

Apples træk mod større skærme og højere opløsning skulle blandt andet komme, fordi Samsung tidligere er blevet citeret for at sige, at de vil være verdens største leverandør af tablets, baseret på deres erfaringer fra smartphones, hvor de aktuelt er verdens største producent.

Kilder fra Korea Display Industry Association (KDIA) har sagt, at Samsung arbejder på OLED-skærme på 10 og 13 tommer, til brug i kommende Galaxy tablets i det kommende år.

iPads og tablets presser PC’eren i 2014

Mere til historien

Apple har ikke opfundet tablets, men i april 2010 introducerede de den første iPad, der siden har sat standarden for tablets til private såvel som virksomheder. Siden 2010 har Apple solgt mere end 170 millioner iPads.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Foldbar fremtid: MacBook møder iPad

Ifølge rygter kan Apple udvide deres produktlinje med en MacBook-iPad hybrid.

(mere…)
CAD-billeder afslører designet på iPhone SE 4

En række 3D-renderinger afslører (måske) designet på den fjerde generation af iPhone SE.

(mere…)
Med ny iPhone-opdatering bliver App Store og browsere friere

Apple låser nu iPhone lidt mere op, men kun for EU-borgere. De nye muligheder kommer dog ikke uden begrænsninger. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram