Global Mobile Awards: HTC One og iPad Air vandt

Den årlige prisuddeling til Mobile World Congress har fundet sted. Du kan se hvem, der løb med sejren her.

Global Mobile Awards 2014

Global Mobile Awards 2014

GSM Association står bag Mobile World Congess og afholder også hvert år under messen det årlige Global Mobile Awardshow.

Det var i år den 19. gang, at vinderne skulle findes. Mere end 175 uafhængige analytikere, journalister, eksperter m.v. har deltaget i bedømmelsesprocessen og fungeret som jury.

Fristen for produkterne, der skulle med i bedømmelsen, var den 29. november 2013, hvilket betyder det oftest er produkter fra året forinden, som løber med sejren i kategorierne.

Vinderen for ”Best Smartphone” det sidste år blev HTC One, som vandt foran de øvrige nominerede, der var Apple iPhone 5S, LG G2, Nokia Lumia 1020 og Samsung Galaxy Note 3. Sidste års vinder var Samsung Galaxy S III.

 – TEST: HTC One – den nye smartphone-konge

HTC One - Smartphone of the year - Global Mobile Awards (Foto: HTC)

HTC One – Smartphone of the year – Global Mobile Awards (Foto: HTC)

– “The HTC One været en af ​​de mest avancerede smartphones i hele 2013. Dens flotte design og fremragende brugergrænseflade fortsætter med at give en differentieret brugeroplevelse, der stikker ud fra konkurrenterne,” sådan lød vurderingen af HTC One.

Prisen for ”Best Low-Cost Smartphone” (op til 150 dollars) blev den mest solgte Windows Phone, nemlig Nokia Lumia 520. De øvrige nominerede var Android-telefonerne Lenovo A390T, Samsung Galaxy Young, Sony Xperia E og Xiaomi Hongmi.

Nokia Lumia 520 – den bedst sælgende Windows Phone

Nokia løb også med sejren i kategorien “Best Entry-Level or Featurephone”, dette var med telefonen Nokia 105. Denne vandt over Nokias egne; Nokia 208, Nokia 515, Nokia Asha 210 og Nokia Asha 503. Der er ingen tvivl om, at Nokia har en stor del af dette marked. Sidste års vinder var også Nokia Asha 305.

Apple iPad Air

Apple iPad Air (Foto: Apple)

Apple er normalt ikke en producent, der får meget opmærksomhed til Mobile World Congress, da de ikke rigtigt er tilstede med en stand, som størstedelen af de andre producenter. Men det var Apple, som løb med opmærksomheden da vinderen af “Best Mobile Tablet” skulle findes. Det blev nemlig iPad Air. De øvrige nominerede var Apple iPad mini 2, Google Nexus 7 (2013), Sony Xperia Tablet Z. Sidste år var det Google Nexus 7 by Asus, der vandt.

 – TEST: iPad Air – den ultimative tablet

– “iPad Air kommer med en første klasses ydeevne i et attraktivt design, samt et økosystem der har en fordel i antallet af tablet-tilpassede applikationer,” var nogen af de ord Apple fik med på vejen.

LG vandt prisen for “Most Innovative Device Manufacturer of the Year”. En pris Samsung vandt sidste år.

 – WEB-TV: LG G Flex – se testen af verdens første fleksible smartphone

FiLIP vandt prisen for “Best Mobile-Enabled Consumer Electronics Device”. Her var det også Samsung, som var sejrsherre sidste år med deres Samsung Galaxy Camera.

Der blev også uddelt priser for de bedste mobil applikationer. Og her vandt Device 6 for “Best Entertainment App” (Gaming, Music, Sports, Video), CityMapper vandt “Best Overall Mobile App”, mens CamMe vandt “Most Innovative Mobile App”.

Du kan se listen over alle vinderne her.

Mere til historien

Der mangler endnu at blive uddelt en pris. Nemlig prisen for “Best New Mobile Handset, Device or Tablet at Mobile World Congress 2014”. Denne pris vandt HTC sidste år for HTC One, som de præsenterede i London ugen op til MWC 2013.

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Rygterne svirrer: Ny iPad Pro OLED og MacBook Air på vej

Apple rygtes at være på vej med en lancering som blandt andet inkluderer iPad Pro med OLED-skærm og MacBook Air.

(mere…)
Kæmpe iPad Air kommer næste år

RYGTE: Det ventes at Apple vil lancere en 12,9 tommer iPad Air næste år.

(mere…)
Apple klar med ny softwareopdatering

Apple har netop sendt ny softwareopdatering ud til iPhone, iPad og Apple Watch, som du skal installere nu.

(mere…)
iPad Pro 2022 vs. iPad Pro 2021 – her er forskellene

VIDEO: Forskellene på iPad Pro 2022 og iPad Pro 2021 er ret små. Se hvilken iPad du skal vælge.

(mere…)
iPad Air test | en lille pro-model

TEST: Unødvendig for de fleste måske, men stadig rigtig cool. Min iPad Air test konkluderer, at iPad Air 2022 er en promodel til en lavere pris.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram