Kom tæt på Samsung Galaxy Ring

VIDEO: Læs detaljerne om Samsung Galaxy Ring og se min video om den kommende smartring.

Se flere techvideoer på dansk – følg gratis min YouTube kanal

Samsung Galaxy Ring er en smartring, der enten kan erstatte et smartwatch som Galaxy Watch eller anvendes som et supplement.

De tre sensorer i Galaxy Ring gør ringen i stand til at måle flere forskellige parametre, som hidtil har været forbeholdt et smartwatch.

Udover at holde øje med din søvn og puls, kan Galaxy Ring også bruges til at tracke f.eks. gå- og løbeture.

Bevægelse og motion synkroniseres med appen Samsung Health, så du altid har en status på, hvor meget (eller lidt) du har bevæget dig.

Disse sensorer findes i Galaxy Ring

  • PPG
  • Accelerometer
  • Termometer (hudtemperatur-sensor)

En PPG-sensor (Photoplethysmography) er en optisk sensor, der bruges til at måle ændringer af blodvolumen i vævet. Den fungerer ved at sende lys ind i huden og måle mængden af lys, der reflekteres tilbage.

Ændringer i lysrefleksionen kan bruges til at beregne puls og blodgennemstrømning.

PPG-sensorer bruges i f.eks. smartwatches og fitness-trackere til at overvåge hjertefrekvens og iltmætning i blodet.

Dette kan Galaxy Ring måle

  • Hudtemperatur
  • Søvn
  • Hjertefrekvens
  • Puls
  • Gå- og løbeture / bevægelse

Vandtæt – kan bruges næsten alle steder

I betragtning af at Galaxy Ring vejer mellem 2,3 og 3 gram, alt efter modelstørrelse, er det imponerende, at vi taler om hen mod syv dages batteritid. Den bedste batteritid fås, hvis ringen bruges sammen med et Samsung-smartwatch.

Idéen er, at ringen bæres døgnet rundt, om dagen såvel som om natten, og du skal ikke være bekymret for vand og fugt, da Galaxy Ring er 10ATM-certificeret.

Vandtæthed på 10ATM betyder, at uret kan modstå et tryk svarende til 100 meters dybde under vand. Samsung lover ”100 meters dybde i op til 10 minutter”.

Dette gør uret egnet til aktiviteter som svømning, badning og dykning på lavt vand. Det er dog vigtigt at bemærke, at 10ATM ikke nødvendigvis betyder, at du kan dykke 100 meter ned, da trykket kan variere afhængigt af bevægelse og andre faktorer.

Galaxy Ring er også IP68-klassificeret, hvilket nok er det vigtigste pejlemærke ved dagligt brug. Ifølge Samsung er Galaxy Ring egnet til at være på 1,83 meter vand (6 fod) i op til 30 minutter.

Her kan Samsung Galaxy Ring købes

Galaxy Ring kommer i første omgang på udvalgte markeder. I USA startede salget den 24. juli 2024, mens Tyskland får ringen den 30. august 2024.

I forhold til om Galaxy Ring kommer til Danmark, er det forventet, men ikke bekræftet. Der spekuleres i, at vi nok får mere information i starten af 2025 – måske ved den kommende Unpacked-event, hvor Samsung fremviser Galaxy S25-serien.

I USA er prisen 399,99 USD (2.729 kroner), mens den i Tyskland er prissat til 449 euro (3.350 kroner). En eventuel dansk pris er stadig ukendt.

Der findes flere konkurrerende produkter på markedet, f.eks. Oura Ring, der lige nu er ude i tredje generation, samt Ring AIR fra Ultrahuman.

DANSK TEST: Her kan du læse vores test af Samsung Galaxy Ring

Her kan du læse mine første indtryk af Samsung Galaxy Ring.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung Galaxy Ring kommer i ni forskellige størrelser og tre farver: sort, sølv og guld. Materialet er titanium. Ringen kommunikerer med telefonen via Bluetooth. Den har 512 KB + 64 KB RAM og 8 MB hukommelse.

Ultrahuman Ring Air test | Et billigere alternativ til Samsung Galaxy Ring

TEST: Ring Air er billigere end Samsung Galaxy Ring og Oura Ring. Min Ultrahuman Ring Air test fortæller, om den er pengene værd.

(mere…)
Det vigtigste om iPhone 16 og iPhone 16 Pro på 13 minutter

VIDEO: Her er overblikket du mangler! Vi har samlet de vigtigste nyheder, som er værd at kende, når du overvejer at købe iPhone 16 eller iPhone 16 Pro.

(mere…)
Samsung Galaxy Ring er vild! Første danske test

TEST: Jeg har testet Samsung Galaxy Ring. Teknologien er imponerede! Få svaret på om den næsten 4.000 kroners dyre wearable er noget for dig!

(mere…)
Pixel 9 Pro Fold er stadig en umoden foldbar telefon

VIDEO: Google er klar med den første foldbare på det danske marked. Den imponerer - men forbedringerne skal være større.

(mere…)
Pixel 9: Se denne video før du køber

VIDEO: I denne video går jeg tæt på Google Pixel 9 og sammenligner den med Pixel 9 Pro.

(mere…)
Samsung Galaxy Ring dumper i test hos iFixit

Galaxy Ring var den helt store stjerne ved Samsung Unpacked-event i juli, men den er netop dumpet i en test hos iFixit.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram