Tesla sætter prisen op på Model 3

Tesla havde varslet en prisstigning på Model 3 og nu er den en realitet. Se hvad Tesla Model 3 koster nu.

Tesla advarede i sidste halvdel af juni om, at der sandsynligvis ville komme en prisstigning pr. 1 juli 2024. Den er indtil videre udeblevet (Screenshot: MereMobil.dK)
Tesla advarede i sidste halvdel af juni om, at der sandsynligvis ville komme en prisstigning pr. 1 juli 2024. Den er nu en realitet efter EU vedtog den nye told. (Screenshot: MereMobil.dK)

EU har vedtaget, at der skal en ekstra told på biler, son er produceret i Kina og eksporteres til Europa. Derfor havde Tesla også varslet prisstigning på deres varianter af Model 3.

LÆS MERE: Markedet svømmer i brugte elbiler

Nu er prisstigningen en realitet.

Det er derfor ikke længere muligt, at købe en Model 3 for under 300.000 kroner. Den billigste variant med baghjulstræk nu koster 311.990 kroner, mens de øvrige Long Range firehjulstræk og Performance firehjulstræk nu koster henholdvis 371.990 kroner og 458.802 kroner.

Prisen er sat op med 12.000 kroner og er en stigning på 4 procent.

Tesla har hævet priserne på de tre forskellige varianter af Model 3 Highland (Screenshot: Tesla.com/ MereMobil.dk)
Tesla har hævet priserne på de tre forskellige varianter af Model 3 Highland (Screenshot: Tesla.com/ MereMobil.dk)

Dermed er forskellen til Model Y også blevet endnu mindre, da den billigste variant af dem fortsat koster 329.990 kroner.

Om Tesla ændrer på priserne på andre modeller er uvist. Men nu er prisstigningen altså kommet til Tesla Model 3, der umiddelbart er eneste variant, som produceres i Kina.

LÆS MERE: Teslas nye SUV er spottet

🚘 Her finder du et kæmpeudvalg af pærer, olier, bilpleje og alt du har behov for til din bil. Tjek udvalget af biltilbehør og priserne her Annoncelink Bemærk! Der er dag-til-dag levering og 365 dage returret.

Mere til historien

Det er spændende, hvor mange producenter, som følger efter med prisstigninger og hvor store de bliver. Der er i første omgang tale om en prøveperiode med den nye told på fire måneder.

Geely klar med et bedre batteri til elbilen

Solid state batterier er den hellige gral, men indtil de bliver en realitet har Geely et ”overgangsbatteri” klar.

(mere…)
Så er den flyvende bil på vej

Så kan du godt begynde at rydde indkørslen. Kineserne er snart i luften med en eldreven mini helikopter. Topfart 130 km/t.

(mere…)
Ladebranchen: Vi er klar til rekordmange elbiler

Det er nu lettere end nogensinde for feriegæsterne, at finde en ladestation langs de danske veje.

(mere…)
Ferie sydpå? Det koster det i en elbil, benzinbil og dieselbil

Ny analyse fra Spar Nord og Bilbasen viser, hvor mange penge man sparer ved at køre afsted i en elbil fremfor en benzin- eller dieselbil.

(mere…)
BYD fastholder priserne lige nu

BYD er klar med en melding om deres priser. Ingen prisstigning lige nu.

(mere…)
BYD vil undgå EU-told – flytter en del af produktionen

Den kinesiske elbilsproducent BYD har underskrevet en aftale om, at flytte en del af produktionen til en ny bilfabrik i Tyrkiet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram