Sådan følger du Samsungs Unpacked-event

Samsung har inviteret indenfor til stor event i Paris, hvor det ventes, at de afslører de nye foldbare smartphones og en smart-ring.

Galaxy AI
Samsung har sendt invitationerne ud til deres kommende Galaxy Unpacked event, som afholdes i Paris onsdag den 10. juli 2024 (Foto: Samsung)

Samsung afholder stor event i Paris i denne uge.

Helt præcis afholdes eventen onsdag den 10. juli 2024. Og det ventes, at Samsung vil afsløre dette års foldbare smartphones. Men også flere andre produkter.

Samsungs indtjening eksploderer

Derudover ventes det også, at Samsung vil annoncere den første Galaxy Ring, som de allerede fortalte lidt om ved årets første Unpacked-event i januar, samt i februar under Mobile World Congress.

Men Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 ventes, at være eventens store stjerne foruden Galaxy Ring, der altså er en helt ny produktkategori for Samsung.

Det rygtes også, at vi kan glæde os til, at Samsung annoncerer nye headsets. Ifølge rygterne kan vi glæde os til Galaxy Buds 3 og Galaxy Buds 3 Pro. Men også nye smartwatches skulle være klar fra Samsung.

Desuden ventes det, at der også vil være en opdatering i forhold til Galaxy AI.

AI-funktioner får Samsung til tops

Vi er meget klogere onsdag, når Samsung åbner dørene til deres event. Det sker klokken 15.00 dansk tid.

Du kan følge med hjemmefra via livestream på Samsungs hjemmeside eller via deres YouTube-kanal.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

MereMobil.dk er tilstede i salen og vil også opdatere dig med nyheder derfra.

Mere til historien

Samsung er ikke den eneste producent, som afholder event i sommerferien. I næste uge har OnePlus inviteret til stor lancerings-event.

Den bedste foldbare telefon 2024

DUELTEST: Skal du vælge Pixel 9 Pro Fold, Samsung Galaxy Z Fold6 eller OnePlus Open? Her er den bedste foldbare telefon i 2024.

(mere…)
Foldbare telefoner er forsøgsteknologi

JEG MENER: Hvornår har du drømt om en telefon med foldbar skærm? Måske! ... vil du købe den? Næppe. Sådan har de fleste andre det også.

(mere…)
Pixel 9 Pro Fold er stadig en umoden foldbar telefon

VIDEO: Google er klar med den første foldbare på det danske marked. Den imponerer - men forbedringerne skal være større.

(mere…)
OnePlus Open 2 kan blive den tyndeste foldbare

Markedet for foldbare smartphones vækster. OnePlus Open 2 kan blive den tyndeste foldbare. 

(mere…)
Google Pixel 9 Pro Fold folder sig ikke nok ud | Test

TEST: Pixel 9 Pro Fold og Samsung Galaxy Z Fold6 minder rigtigt meget om hinanden. Begge lider af umoden teknologi.

(mere…)
Samsung Galaxy Ring dumper i test hos iFixit

Galaxy Ring var den helt store stjerne ved Samsung Unpacked-event i juli, men den er netop dumpet i en test hos iFixit.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram