Apple Intelligence er udskudt igen …på en måde

RYGTE: Første betaversion af Apple Intelligence er på vej, men på en overraskende måde.

Apple Intelligence
Apple Intelligence får måske sin første beta i denne uge (Foto: Apple)

Ved WWDC 2024 fik vi et smugkig på, hvad Apple har at byde på inden for AI. Siden da har det været en interessant sommer hvad angår iOS 18.

Den første betaversion af Apple Intelligence, Apples integration af kunstig intelligens, var oprindeligt planlagt til denne sommer, men siden er planerne ændret, hvilket har skabt tvivl om hvornår vi rent faktisk får den at se.

Nu forlyder det, at Apple Intelligence er udskudt til iOS 18.1, en senere udgivelse end den, vi får i september. Det skriver 9to5Mac med henvisning til Bloombergs techekspert Mark Gurman.

Der er dog stadig håb for imod det sædvanlige skulle Apple allerede have den første beta af iOS 18.1 klar, og planen er at den skal udgives i denne uge.

Hvis rygtet er sandt, så betyder det, at Apple har to betaer kørende samtidig, hvor iOS 18.0 er planlagt til september og iOS 18.1 til oktober.

LÆS MERE: Apple Intelligence – hvad går det ud på?

AI BETYDER IKKE APPLE INTELLIGENCE: AI er forkortelsen for ‘Artificial Intelligence’, på dansk ‘kunstig intelligens’. På redaktionen tror vi, at mange over tid vil forbinde ‘Apple Intelligence’ med bogstaverne ‘A’ og ‘I’. Det kan overalt, særligt på ikke-tech medier, skabe meget stor forvirring. Hvis der ikke kommer styr på begreberne, risikerer vi, at Apple inden for et par år har fået den brede befolkning til at tro, at AI betyder ‘Apple Intelligence’, hvilket AI ikke gør.

Udviklerne har travlt

Mark Gurman fortæller også, at Apples plan er at få udviklingen af iOS 18.0 færdiggjort til slutningen af juli og derefter skifte fokus til Apple Intelligence og iOS 18.1.

Apple har derfor travlt, da de i de seneste par år har måtte bruge otte betaer på at færdiggøre deres software, og de er i øjeblikket i gang med beta 4.

Det bliver heller ikke den fulde pakke af Apple Intelligence, der kommer til at starte med. Det er mere sandsynligt, at funktioner som Image Playground og Genmoji vil være de første, der udkommer.

Funktioner som en mere intelligent Siri og integration med ChatGPT vil sandsynligvis først blive udgivet i starten af 2025.

LÆS MERE: Disse telefoner får Apple Intelligence

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Apple Intelligence vil ikke være klar i EU til start, det skyldes usikkerhed omkring EU’s Digital Market Acts (DMA).

Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro snart på vej

Inden længe ventes det, at Xiaomi vil præsentere de nye Xiaomi 14T-modeller. Specifikationer og billeder er lækket.

(mere…)
Nu kan du forudbestille iPhone 16-serien

Vil du være en af de første til at få en af de nye iPhone 16-modeller? Så kan de forudbestilles. 

(mere…)
Flere Apple-produkter mangler stadig USB-C

Der er stadig flere Apple-produkter med Lightning-stik, som mangler at blive opgraderet.

(mere…)
Så hurtig bliver OnePlus 13

KORT NYT: Den kommende OnePlus 13 forventes at score højt på ydelsen med Snapdragon 8 Gen 4-chipset. Se en lækket måling her.

(mere…)
Prisfald: iPhone er blevet billigere

Generelt bliver de fleste varer vi køber dyrere og dyrere, men Apple har prissat iPhone 16-serien til 2020-priser. Se listen her.

(mere…)
Du kan downloade iOS 18 i næste uge

Apple er snart klar med den næste store iOS-opdatering og frigiver iOS 18 til offentligheden i næste uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram