Du kan afprøve 5G-internet i 30 dage

Virker 5G-internet godt nok? Teleselskaberne er klar med gode tilbud og nogle lader dig endda afprøve 5G-internet i 30 dage.

mobilmast mobilnet
I dag er 5G-baseret internet udmærket til mange private husstande (Foto: MereMobil.dk)

Annoncørbetalt indhold

Arghh… der er ikke noget værre end når ens internet svigter. I takt med vi forbinder mere af vores liv til internet, så er det uholdbart, hvis det ikke bare virker.

Nu kan du afprøve, hvordan 5G-internet hos 3 virker hos dig uden det behøver betyde, at du hænger på et abonnement.

Du kan nemlig, netop nu, få 30 dages tilfredshedsgaranti med 5G internet fra 3.

Dette giver dig altså muligheden for at afprøve, hvordan det virker hjemme hos dig. Og det kræver hverken teknikerbesøg eller gravearbejde i haven. Så kan du vurdere forbindelsen ud fra en reel test og ikke en idé om, hvordan dit område er dækket.

Dette er påkrævet for at komme i gang

5G-internet fra 3 kan alle finde ud af at sætte op. Det kræver en stikkontakt og den lånerouter, som 3 stiller gratis til rådighed. Og så er det bare at få sat et SIM-kort i routeren, tænde den og logge på.

Hastighederne kan nå 1.000 Mbit/s i download og 92 Mbit/s til upload – disse hastigheder er dog ikke en garanti. Du kan tjekke din egen adresse på 3’s hjemmeside. Ved at indsætte din egen adresse, kan du se, hvordan dækningen og hastigheden forventes at være i dit område.

Som noget nyt tilbyder 3 nu 30 dages tilfredshedsgaranti og skulle du ikke være tilfreds, så kan du altså returnere frit i perioden. Du får også Apple TV+ med i 3 måneder.

Tilbuddet hos 3 giver dig de første tre måneder til 179 kroner, hvorefter prisen er på 279 kroner om måneden. Mindsteprisen er 1.379 kroner.

Kampen om kunderne er i gang…

Det er ikke kun teleselskabet 3, som har et godt tilbud på 5G-baseret internet. Det har flere af konkurrenterne også.

Telenor har 5G-internet til hjemmet, hvor de netop nu har de første 3 måneder til 149 kroner om måneden. Prisen herefter er 299 kroner om måneden. Du får NetSikker og SikkerSurf med i abonnementet. Mindsteprisen er 1.344 kroner.

Mens Telia er klar med et tilbud på 5G-internet. Her får du det for 199 kroner om måneden i de første 6 måneder. Prisen herefter er 299 kroner (mindstepris 1.285 kr.)

Derudover giver Telia dig også TV 2 Play i tre måneder, Max i 2 måneder og Podimo Podcast i resten af 2024.

Telia giver dig muligheden for at se, hvor hurtigt internet du kan få på din adresse.

Der er ingen tvivl om, at 5G-internet giver mening for rigtigt mange. Det er en mere plug-and-play løsning. Hør også vores podcastepisode om 5G-internet til hjemmet, hvor du kan høre, om det er noget for dig.

Mere til historien

Er du mere til fibernet, så kan du tjekke tilbuddet ud fra Hiper, der har vundet Loyalty Group BrancheIndex prisen for ”Mest værdi for pengene 2024”.

Derfor bør du overveje at få 5G mobilt bredbånd i hjemmet

Der er mange gode grunde til at bruge 5G som internetforbindelse i hjemmet.

(mere…)
Alt det du ikke vidste om 5G-internet til hjemmet

PODCAST: Er 5G lige så godt som fiber? Lyt med når jeg fortæller de fascinerede detaljer om 5G-mobilnettet.

(mere…)
Er TDC’s 10 Gbit/s forbindelse til private nødvendigt?

KOMMENTAR: Nu bliver jeg småsur! 10 Gbit/s er unødvendigt og udbyderen ikke fortæller kunderne hele historien om deres forbindelse.

(mere…)
5G vs fiber – mine oplevelser

PODCAST: Internet i hjemmet. Skal det være 5G eller fiber? Og virker 5G-internet ordentligt? Hør om mine erfaringer.

(mere…)
Nyt Wi-Fi 7 system er på vej i butikkerne

Den nyeste trådløs teknologi, WiFi 7, bliver tilgængelig i et nyt Orbi-system fra Netgear.

(mere…)
TDC slukker ADSL-forbindelserne

Hvis din internetforbindelse er baseret på ADSL-teknologi, bliver den lukket.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram