Samsung inviterer til Unpacked event i Paris

Rygterne har gennem lang tid været mange, men nu har Samsung bekræftet det. Invitationerne til Unpacked event er sendt ud.

Samsung har sendt invitationerne ud til deres kommende Galaxy Unpacked event, som afholdes i Paris onsdag den 10. juli 2024 (Foto: Samsung)
Samsung har sendt invitationerne ud til deres kommende Galaxy Unpacked event, som afholdes i Paris onsdag den 10. juli 2024 (Foto: Samsung)

Samsung afholder deres næste Unpacked event onsdag den 10. juli 2024 i Paris. Det er det andet store Unpacked-event i år og forventningerne er også mange.

Selv skriver Samsung om eventen, at ”næste skridt inden for Galaxy AI er på vej. Forbered dig på at opdage kraften i Galaxy AI, der nu er integreret i den nyeste Galaxy Z-serie og hele Galaxy økosystemet. Gør dig klar til en verden af muligheder, når vi går ind i en ny fase af Samsungs mobile AI.

LÆS MERE: Samsung Galaxy Z Fold6 er lækket totalt

Paris er i år også vært for de olympiske lege senere i juli, hvor Samsung er sponsor. Derfor spekuleres der i, at nogle af produkterne kan være OL-branded.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Det forventer vi bliver præsenteret

Vi forventer Samsung vil lancere deres foldbare smartphones Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6 og nye generationer af deres smartwatches Galaxy Watch7 og Galaxy Watch7 Ultra. Ligesom vi forventer, at vi bliver klogere på Galaxy Ring.

LÆS MERE: Galaxy Ring bekræftet til anden halvdel af 2024

Eventen bliver livestreamet og du kan følge med på Samsungs officielle hjemmeside og Samsungs YouTube kanal. Samsung oplyser også, at du kan holde dig opdateret på deres hjemmeside for kommende teasere, trailere eller opdateringer forud for eventen.

Samsung Galaxy Unpacked afholdes onsdag den 10. juli klokken 15.00 dansk tid.

Mere til historien

Det forlyder desuden, at Samsung Galaxy Ring vil blive tilgængelig på det amerikanske marked omkring august måned, men vi er formegentlig klogere efter Galaxy Unpacked eventen.

Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram