Samsung Galaxy Z Fold6 er lækket totalt

Et stort læk afslører angiveligt alle specifikationerne på den kommende foldbare Samsung Galaxy Z Fold6. Se dem her.

Samsung Galaxy Z Fold 6 afsløret før lanceringen (Kilde: OnLeaks / Smartprix)
Samsung Galaxy Z Fold6 afsløret før lanceringen (Kilde: OnLeaks / Smartprix)

Den fulde specifikationsliste er afsløret af den kommende Samsung Galaxy Z Fold6.

Listen viser, at der er begrænset med nyheder i forhold til sidste års model, Galaxy Z Fold5. Det er Smartprix, som har opsnappet alle oplysningerne om den kommende foldbare smartphone fra Samsung. Det skriver Android Central.

LÆS TESTEN: Samsung Galaxy Z Fold5 | én STOR forskel

Galaxy Z Fold6 kommer med en yderskærm på 6,3 tommer skærm med 22:9 format. Opløsningen er på 2.376 x 968 pixels. Den store skærm er på 7,6 tommer og har 120 Hz opdateringshastighed. Her er formatet fortsat 4:3:4 og 2160 x 1856 pixels opløsning.

Processoren er den største opgradering, da det ventes den kommer med Snapdragon 8 Gen 3 processoren fra Qualcomm. Mens det ventes, at telefonen fortsat kommer med 12 GB RAM og 512 GB intern hukommelse.

Holder oplysningerne stik, så er kameraet på dette års model også stort set lig med sidste års. Det tyder på den kommer med samme triple-kamera nemlig, som har en 50 megapixels hovedsensor (f/1.8), en 12 megapixels ultravidvinkelsensor (f/2.2) og en 10 megapixels telefotosensor (f/2.4) med 3x optisk zoom.

LÆS MERE: Samsung fremviser nye foldbare og rollable skærme

Frontkameraet er ligesom forgængeren og er altså en 10 megapixel sensor (f/2.2) på frontskærmen, mens det er en 4 megapixels sensor (f/1.8) på den inderste skærm.

Det bliver spændende at se prissætningen på produktet, hvis der ikke er flere opgraderinger. Rygterne har været, at dette års modeller vil stige i pris?

Samsung ventes at afsløre dette års foldbare smartphones i løbet af juli måned, når de afholder Samsung Unpacked event. Datoen har rygtet at være den 10. juli 2024.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Galaxy AI, som er en del af Galaxy S24-serien, har virkelig været en succes for Samsung og gjort noget godt for salgstallene.

Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram