Razr 50 Ultra lækket på promo-video

Motorola har netop bekræftet, at lanceringen af den nye Razr-model finder sted i næste uge. Telefonen er allerede lækket på video.

Motorola Razr 50 Ultra lanceres den 25. juni 2024 (Kilde: PhoneArena.com)
Motorola Razr 50 Ultra lanceres den 25. juni 2024 (Kilde: PhoneArena.com)

Motorola har bekræftet, at de den 25. juni lancerer Razr 50 Ultra / Razr+ 2024 på det amerikanske og kinesiske marked. Der er formegentlig tale om en global lancering. Det skriver GSMArena.

Der er tale om en telefon, men med to forskellige navngivninger afhængig af marked.

LÆS TESTEN: Motorola Edge 50 Ultra | Gør næsten alt rigtigt

Nu er der lækket en promotion-video af telefonen. Derudover er der også detaljer om Razr 50 Ultra, som er afsløret. I videoen er det dog ikke så detaljeret med specifikationerne. Du kan se videoen på det sociale medie X.

Det rygtes, at mobilen kommer med en 4-tommer frontskærm, hvilket er større end forgængeren, som havde en skærm på 3,6 tommer.

I videoen ses også, at den kan tåle vand og det forlyder den får en IPX8 certificering i år, samt har ultravidvinkelkamera og telephoto zoom kamera.

Og så følger den trop med de øvrige smartphones i år og kommer med AI. Den har ”Moto AI”. Hvad det præcis dækker over, det bliver vi klogere over i forbindelse med lanceringen.

LÆS MERE: Her er Moto Buds+ med lyd fra Bose

Tidligere lækkede oplysninger forventer, at Razr 50 Ultra har en 6,9 tommer Full HD+ skærm når den er foldet ud, samt har Snapdragon 8S Gen 3 processor.

Kameraet har en hovedsensor på 50 megapixels og 2x telefotolinser på 50 megapixels.

Batteriet ventes at være på 4.000 mAh. Vi må dog væbne os med tålmodighed og se, hvad Motorola præcis har i ærmet. Du kan se mere på GSMArena om, hvilke specifikationer Motorola Razr 50 Ultra får, hvis rygterne holder stik.

Det ses også i videoen, at den kommer i en række forskellige farver. Det er uvist om alle farverne bliver tilgængelige på det danske marked.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Denne sommer ventes også, at byde på nye foldbare smartphones fra Samsung, som inden lanceringen rygtes, at blive dyrere end sidste års modeller – om det holder stik må tiden vise. MereMobil.dk holder dig opdateret.

Her er en solid allround-telefon med mangler

VIDEO: Motorola Edge 50 Pro er en ret solid telefon, der blot mangler store rettelser via softwareopdateringer.

(mere…)
Snart kommer den manglende Motorola

Der mangler en telefon i Motorolas 2024-udvalg til efterårssalget. Den kommer snart, forlyder det.

(mere…)
Motorola Razr 50 Ultra har kun én fejl | Test

TEST: Flipdesignet på Motorola Razr 50 Ultra er lækkert, men telefonen har én fejl, du skal kende, før du køber.

(mere…)
Motorola satser mere på det nordiske marked

Motorola opruster i Norden og satser endnu mere på det nordiske marked i de kommende år.

(mere…)
Stor forbedring af den billige Razr-model

Motorola Razr 50 ligner et rimelig kompromis, hvis toppen skal skæres af prisen på en klaptelefon med foldbar skærm.

(mere…)
Ny Moto G85 sprænger ikke budgettet

Motorola er gode til at lave telefoner, til en fornuftig pris. Nu sender de endnu en telefon i butikkerne, der ikke sprænger budgettet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram