Nye iOS 18-funktioner på vej til din iPhone

Apple ventes at give et smugkig på iOS 18 til WWDC i næste uge. Foruden AI er der også andre spændende funktioner på vej.

Apple logo
Apple afholder deres årlige udviklerkonference i næste uge, hvor vi forventes at få en smagsprøve på iOS 18. (Foto: MereMobil.dk)

Det er uden tvivl de kommende AI-funktioner, som flest har talt og skrevet om i forbindelse med næste uges WWDC-konference. Men der skulle også være andre nyheder på vej, der ikke har noget med AI at gøre.

Nogle af disse nyheder er blandt andet tilpasning af hjemmeskærmen, samt designændringer. Det skriver Bloombergs Mark Gurman.

Dette kan du forvente af Apple CarPlay på iOS 18

Apple skulle for første gang gøre det muligt for brugerne at placere app-ikoner og widgets frit rundt på start- og hjemmeskærm. Dermed vil man altså kunne få et andet look på sin iPhone end det vi er vant til med ikoner side om side. Brugerne kan på iPad også placere widgets (men ikke apps), hvor de vil på hjemmeskærmen.

iPhone-brugerne får også et nyt design af kontrolcenteret, hvis vi skal tro Bloomberg. Det skulle bl.a. komme med en opdateret musikwidget, samt forbedringer af HomeKit-integrationen. Bloomberg nævner ikke præcis, hvad iOS 18 gør for at forbedre HomeKit-understøttelsen i Kontrolcenter.

Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Apple Maps har også fået ny funktion, hvor man kan oprette brugerdefinerede ruter i iOS 18. Det gør det muligt selv at ”design” ruten til et specifikt sted fremfor at vælge de ruter, som Apple Kort foreslår.

Det vil også blive muligt at ændre farven på app-ikoner. Det kunne være, at man ønskede alle at gøre alle ikoner med sociale medier eller besked-apps blå.

Der er også rygter om, at brugerne får mulighed for at tilføje animationer til enkelte ord i en besked. Det skriver MacRumors.com.

Mere til historien

Du kan læse mere om nogle af de AI-funktioner, som du kan glæde dig til på iOS 18 her.

Snart kan du skjule og låse apps på din iPhone

TIP: Hvis du har savnet at kunne låse dine apps på iPhone, eller endda skjule dem, så er der gode nyheder.

(mere…)
Apple stopper arbejdet på Vision Pro 2

Arbejdet på Apple Vision Pro 2 skulle angiveligt være stoppet til fordel for et andet headset.

(mere…)
Disse Mac-computere kan opdateres til macOS Sequoia

LISTE: I efteråret 2024 frigives macOS Sequoia. Her kan du se, hvilke Mac-computere, der kan opdateres til macOS Sequoia.

(mere…)
Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram