Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

Elon Musk
Elon Musk. Foto: Tumisu/Pixabay

– Hvis Apple integrerer OpenAI i sine styresystemer, kommer brugen af Apple-produkter til at blive forbudt i mine selskaber. Det er et uacceptabelt sikkerhedsbrud.

Det er udmeldingen fra milliardæren og den administrerende direktør for elbilsproducenten Tesla, Elon Musk, ifølge nyhedsbureaet Reuters i et opslag på det sociale medie X.

Den bombastiske udmelding kommer efter Apple mandag aften dansk tid afslørede, at man lancerede kunstig intelligens (AI) i blandt andet iPhone, iPad og Macbooks.

Elon Musk tilføjer, at alle, der besøger hans selskaber, vil blive tvunget til at aflevere deres Apple-produkter.

I enheden – ikke i skyen

Med Apple Intelligence melder Apple sig ind i kapløbet om AI, hvor konkurrenter som Meta, Google og Samsung allrede har AI-integration i flere af deres produkter.

Apple Intelligence arbejder ifølge meldingerne fra præsentationen mandag aften alene på enheden. Det betyder, at der ikke hele tiden sendes data op i skyen. Apple forsikrer samtidig, at virksomheden ikke er i kontakt med de data Apple Intelligence genererer.

De nye opdateringer vil blive tilgængelige for almindelige brugere til efteråret. I første omgang er det dog ikke sikkert, at brugerne vil få adgang til AI-integrationen. Det vides ikke hvornår, det vil blive udbredt.

Ifølge konsulentfirmaet Creative Strategies er det usandsynligt, at andre virksomheder vil tage samme skridt som Elon Musk.

Apple-produkter vil blandt andet få adgang til OpenAI’s nyeste sprogmodel, GPT-4o.

Mere til historien

Her kan du se vigtige nedslag i Apples præsentation mandag aften.

Kina og EU i dialog om importtold på elbiler

EU-Kommissionen har varslet straftold på elbiler, der er produceret i Kina. Nu er Kina og EU i dialog. Ændrer det sig?

(mere…)
Salget af Tesla Model Y er halveret

Tesla har haft siddet på førstepladsen både i Danmark, Europa og det meste af verden. Men nu er salget i Europa halveret.

(mere…)
iPadOS 18 beta 2 giver mulighed for alternative app stores

Apple har i dag annonceret at de indfører muligheden for yderligere app butikker, samt flere apprelaterede ændringer, på iPad i EU.

(mere…)
Kinesiske elbiler slår de europæiske rivaler på garantien – men …

En FDM-undersøgelse viser, at kinesiske elbilproducenter giver meget mere omfattende garanti end europæiske.

(mere…)
AI har stor rolle i Trygs kommende strategi

Kunstig Intelligens kommer til at spille en stor rolle hos forsikringsselskabet Tryg.

(mere…)
Kia klar med skarp pris: Nedsættes 100.000 kroner

Konkurrencen på elbilsmarkedet er større end nogensinde. Kia nedsætter lige nu udvalgte lagermodeller med over 100.000 kroner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram