Xiaomi 15 ventes offentliggjort til oktober

Det tyder på, at Xiaomi vil præsenterer Xiaomi 15 i midten af oktober. Hvornår kommer Xiaomi 15 til Danmark?

Xiaomi 14
Xiaomi 14 var først med Snapdragon 8 Gen 3 og nu tyder det på, at Xiaomi 15 bliver først med Snapdragon 8 Gen 4. (Foto: Xiaomi)

For kort tid siden gik rygterne på, at Xiaomi ville være først med Snapdragon 8 Gen 4 processoren fra Qualcomm.

LÆS MERE: Xiaomi kommer måske først med Snapdragon 8 Gen 4

Nu forlyder det, at vi skal vente til omkring midten af oktober, hvor enheden ventes at blive offentliggjort. Foruden Xiaomi 15 ventes det også, at Xiaomi lancere en Xiaomi 15 Pro. Det skriver GSMArena.

Der kan selvfølgelig ske meget inden, men Xiaomi 14-serien var også først med Snapdragon 8 Gen 3 processoren i efteråret 2023. Den blev præsenteret den 26. oktober 2023, så det er måske ikke helt skævt med en annoncering i midten af oktober for Xiaomi 15-serien. Vi må vente og se.

Xiaomi 15 vil for formegentlig være eksklusiv til det kinesiske marked i starten, hvilket har været traditionen de sidste par år. Dermed går der et yderligere et stykke tid, inden vi ser Xiaomi 15 på det danske marked.

Mere til historien

Inden Xiaomi lancerer Xiaomi 15-serien, så vil de formegentlig annoncere Xiaomi 14T-serien. Det kan dog være, at det kun er for udvalgte markeder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram