iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

iPad 2022, 10th gen, 10,9-tommer
iPad 2022, 10th gen, 10,9-tommer har netop fået prisen sat ned (Grafik: MereMobil.dk)

Apple har netop fjernet iPad (9. generation) fra deres sortiment. En iPad, som havde en pris, hvor de fleste kunne være med og måske derfor den mest udbredte.

I samme ombæring har de sat prisen ned på deres iPad (10. generation). Tidligere havde modellen en vejledende pris på 4.499 kroner. Den nye pris er 3.299 kroner.

LÆS MERE: Apple endelig på vej med lommeregner-app til iPad

Det skal dog siges, at markedsprisen har været sådan længe og faktisk kan iPad (10. generation) findes billigere i skrivende stund end Apples vejledende pris.

Det ligner Power, Føtex og Elgiganten har en kampagne, da de alle har den til 2.888 kroner. Det er for iPad modellen med 64 GB, som kom i 2022. Du kan tjekke dagspriserne på iPad 10th gen her.

Vi anbefaler derfor, at du er opmærksom i forhold til priser, hvis du skal til at investere i en iPad. Der kan være penge at spare.

Det er fortsat muligt at købe iPad (9. generation) hos de øvrige forhandlere, men altså ikke længere hos Apple. De dagsaktuelle priser er aktuelt på omkring 2.499 kroner, ifølge Pricerunner.dk.

LÆS MERE: Denne iPad udgår

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Apple har netop præsenteret en helt ny iPad Air og en iPad Pro 2024-udgave. Du kan læse om iPad Air her.

Apples største salgsargument falder til jorden

Apple Intelligence bliver sandsynligvis ikke til noget i Danmark og resten af EU - i første omgang.

(mere…)
Apple stopper arbejdet på Vision Pro 2

Arbejdet på Apple Vision Pro 2 skulle angiveligt være stoppet til fordel for et andet headset.

(mere…)
Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram